ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Με χρήση πυρηνικών όπλων απειλεί και ο Μεντβέντεφ

2022-09-22

Το ανατριχιαστικό μήνυμα ότι "ακόμα και πυρηνικά όπλα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν" σε περίπτωση που απειληθούν το Ντονμπάς και άλλες περιοχές της νοτιοανατολικής Ουκρανίας, μετά τα δημοψηφίσματα που έχουν προκηρυχθεί για την προσάρτησή τους στη ρωσική ομοσπονδία, δημοσίευσε στο κανάλι του, στο Telegram, ο πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας και αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο Guardian, ο Μεντβέντεφ ανέφερε συγκεκριμένα: «Θα διεξαχθούν δημοψηφίσματα και οι δημοκρατίες του Ντονμπάς και άλλα εδάφη θα γίνουν δεκτά στη Ρωσία. Η προστασία όλων των εδαφών που έχουν ενταχθεί θα ενισχυθεί σημαντικά από τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις. Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι όχι μόνο οι δυνατότητες επιστράτευσης, αλλά και οποιαδήποτε ρωσικά όπλα, συμπεριλαμβανομένων στρατηγικών πυρηνικών όπλων και όπλων που βασίζονται σε νέες αρχές, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τέτοια προστασία».

«Τα υπερηχητικά όπλα μπορούν να φτάσουν στόχους στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες», τόνισε απειλητικά.

«Επομένως, διάφοροι συνταξιούχοι ηλίθιοι με γαλόνια στρατηγού δεν χρειάζεται να μας εκφοβίζουν μιλώντας για χτύπημα του ΝΑΤΟ στην Κριμαία. Τα υπερηχητικά όπλα είναι εγγυημένο ότι μπορούν να φτάσουν στόχους στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες πολύ πιο γρήγορα. Αλλά το δυτικό κατεστημένο, γενικά, όλοι οι πολίτες των χωρών του ΝΑΤΟ, πρέπει να καταλάβουν ότι η Ρωσία έχει επιλέξει τον δικό της δρόμο. Δεν υπάρχει τρόπος επιστροφής», καταλήγει το μήνυμα του Ρώσου αξιωματούχου.

Πηγή:

https://tomanifesto.gr/syntirei-tin-pyriniki-apeili-o-mentventef/

googlecb95eb597669a27b