ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Μαντλίν: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης – Η ανακοίνωση των γονιών της

2022-04-23

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν Μακάν τον Μάιο του 2007 από το θέρετρο Πράια ντα Λουζ.

Οι πορτογαλικές Αρχές κήρυξαν "επίσημα ύποπτο" τον Γερμανό Κρίστιαν Μπρίκνερ, ο οποίος κρατείται ήδη σε φυλακή υψηλής ασφαλείας κοντά στη Βρέμη, όπου εκτίει ποινή για διαφορετικά αδικήματα.

Χαρακτηρίστηκε από τους Πορτογάλους "arguido", που σημαίνει "κατονομασμένος ύποπτος" ή "επίσημος ύποπτος". Οι Πορτογάλοι εισαγγελείς δεν κατονόμασαν δημόσια τον άνδρα, αλλά εικάζεται ότι πρόκειται για τον Μπρίκνερ καθώς ανέφεραν ότι αναγνωρίστηκε ως ύποπτος από τις γερμανικές Αρχές, κατόπιν αιτήματός τους, χωρίς να έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Η ανακοίνωση των γονιών της Μαντλίν Μακάν

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι γονείς της Μαντλίν Μακάν μετά την απόφαση των πορτογαλικών Αρχών να κηρύξουν έναν άνδρα "επίσημα ύποπτο". Όπως σημειώνουν στην ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν ως "Κέιτ και Τζέρι", "χαιρετίζουμε την απόφαση των πορτογαλικών Αρχών να κηρύξουν έναν Γερμανό άνδρα ως "arguido" σε σχέση με την εξαφάνιση της αγαπημένης μας κόρης, Μαντλίν.

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://www.enikos.gr/international/mantlin-ragdaies-exelixeis-stin-ypothesi-exafanisis-i-anakoinosi-ton-gonion-tis/1790745/