ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Μάχη μέχρις εσχάτων κατά του λαϊκισμού

2022-08-01

Με έκπληξη «διαβάζουν» στην κυβέρνηση την τακτική του κ. Ανδρουλάκη να ανεβάζει τους τόνους και να βρίσκεται απέναντι σε κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης για συναίνεση.

«Η μεγαλύτερη μάχη που πρέπει να κερδίσουμε και αυτήν τη φορά είναι απέναντι στον λαϊκισμό», λένε στην κυβέρνηση ενόψει των εκλογών του 2023.

Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν δεδομένο ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο μέχρι τις κάλπες. «Θα επιχειρήσουν να ξεγελάσουν την κοινή γνώμη με εξαγγελίες για ουτοπικές παροχές, με ανεφάρμοστες υποσχέσεις και με ισοπεδωτική κριτική στην κυβέρνηση», λένε επιτελικά κυβερνητικά στελέχη. Το νέο όμως στοιχείο στην εξίσωση που διαμορφώνουν οι πολιτικές εξελίξεις μέχρι να έρθει η ώρα των εκλογών είναι η στάση του ΠΑΣΟΚ.

Στο κυβερνητικό στρατόπεδο, ύστερα και από όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει αποφασίσει να γίνει παρακολούθημα του ΣΥΡΙΖΑ. Κοινός παρονομαστής, σημειώνουν, της πολιτικής της Κουμουνδούρου και της Χαριλάου Τρικούπη είναι πως μπορούν να κάνουν ουσιαστική κριτική και αντιπολίτευση στην κυβέρνηση και τελικά καταφεύγουν στον λαϊκισμό και στις συκοφαντίες. «Θα μπορούσαν να συνεισφέρουν προτείνοντας εφαρμόσιμες, πραγματικές και ρεαλιστικές λύσεις σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία που βρισκόμαστε και λόγων των εξελίξεων διεθνώς. Αντ' αυτού μεταχειρίζονται τα παλιά τερτίπια των κομμάτων προκειμένου να πλήξουν την κυβέρνηση, να στοχοποιήσουν πρόσωπα με συκοφαντίες και ανυπόστατους ισχυρισμούς, να αφήνουν σκιές περί ευνοημένων ''κολλητών'' και να λασπολογούν καταγγέλλοντας παρακολουθήσεις προσώπων ή με υπαινιγμούς για μπίζνες και ύποπτες δουλειές. Και όλα αυτά χωρίς την παραμικρή απόδειξη», ανέφερε κυβερνητικό στέλεχος πρώτης γραμμής.

Τέσσερα περιστατικά

Με έκπληξη «διαβάζουν» στην κυβέρνηση την τακτική του κ. Ανδρουλάκη δεδομένου ότι η κυβερνητική πολιτική, όπως καταγράφουν όλες οι δημοσκοπήσεις, βρίσκει υψηλή απήχηση ακόμη και σε παραδοσιακούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://tomanifesto.gr/machi-mechris-eschaton-kata-toy-laikismoy/

googlecb95eb597669a27b