ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Λοβέρδος: Από τον ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν οργανωμένα και ψήφισαν συγκεκριμένο υποψήφιο

2021-12-09

«Υπήρχε γραμμή από τον ΣΥΡΙΖΑ υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου» στον πρώτο γύρο είπε σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Μιλώντας για τις εσωκομματικές εκλογές τόνισε «Απο τον ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν οργανωμένα και ψήφισαν», αλλά «δεν ψήφισε ο κόσμος της ΝΔ, πέρα από σποραδικές εμφανίσεις κάποιων από το κυβερνόν κόμμα», τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος, εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στο Πρωτο πρόγραμμα της ΕΡΤ.

«Από ό,τι μου λένε, γιατί εγώ δεν το έζησα αφού δεν ήμουν όλη ημέρα στα εκλογικά τμήματα, από τον ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε "γραμμή" για συγκεκριμένο υποψήφιο. Έχω εκτίμηση για ποιον, αλλά δεν μπορώ να πω το όνομα. Δεν με ενόχλησε αυτό, δεν το καταγγέλλω. Αυτό ανέβασε και τη συμμετοχή. Μια χαρά. Το στοίχημα για τη νέα ηγεσία θα είναι να κρατήσει αυτό τον κόσμο», δήλωσε, ενώ μίλησε και για τον Γιώργο Παπανδρέου.

Λοβέρδος για Παπανδρέου: Με κατέστρεψε

Με την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα ο κ. Παπανδρέου «κατέστρεψε εμένα καταρχάς», είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως «εάν δείτε τα αποτελέσματα στη δυτική Ελλάδα και στην Αττική όπου ήμουν πρώτος αλλά η διαφορά μου δεν ήταν η αναμενόμενη, ο κ. Παπανδρέου έκανε μια κίνηση η οποία είχε συνέπειες σε εμένα».

Περισσότερα εδώ:

https://www.iefimerida.gr/politiki/loberdos-syriza-edose-rammi-ston-proto-gyro