ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Λόγια Λόγια Λόγια όπως στον Αμλετ-Άρθρο του κ.Γιάννη Μαραγκούλη

2022-02-08

Λόγια Λόγια Λόγια όπως στον Αμλετ...

« Οραμά μου είναι να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ το πιο δημοκρατικό κόμμα στην Ευρώπη». ακούσαμε από τα χείλη του Αλέξη Τσίπρα. Μία όμως πραγματική αποτύπωση της αντιπολιτευτικής του τακτικής πόρρω απέχει από την αριστερή βιτρίνα ,αφού έκδηλα είναι τα εκφυλιστικά αντιδημοκρατικά συμπτώματα.

Ένας γενικότερος αριστερός ψυχισμός που βασικό του στοιχείο αποτελεί η λάσπη των αντιπάλων, η τοξικότητα και η κατάφωρη καταστροφική μελλοντολογία .Και είναι άξιο απορίας το πως η Αριστερά θεωρεί πως θα είναι νικήτρια στις επόμενες εκλογές-μάλλον θα κάνουν αρκετή υπομονή , αφού θα αργήσουν- όταν η ίδια φάσκει και αντιφάσκει.. Κατηγορεί την κυβέρνηση για αλλοίωση των δημοκρατικών θεσμών όταν στελέχη της με μία αριστερή αφέλεια τονίζουν την επιστροφή των πρασινοφρουρών-τώρα με κόκκινο χρώμα προκειμένου να κάνουν ότι θέλουν όταν ξαναέρθουν στην εξουσία. Για τέτοια προοδευτικότητα μιλάει ο ηγέτης Αλέξης? Ταυτόχρονα στοχοποιεί εσκεμμένα και παραπλανητικά, πρόσωπα της κυβέρνησης με δήθεν σκάνδαλα και παραποιώντας δηλώσεις Υπουργών προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις και φούσκες που πέφτουν όμως στο κενό αφού δεν έχουν καμία σχέση με την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική.

Στο τυχοδιωκτικό συντροφικό κάδρο δεν μπόρεσε να ξεφύγει ούτε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κος Σκυλακάκης που για την μείωση του ΕΦΚ είπε ότι προτιμότερο είναι να δώσει μεγαλύτερη επιδότηση στο ρεύμα και το φυσικό αέριο λόγω διεθνής ενεργειακής κρίσης ,με δεδομένο ότι το έχουν ανάγκη όλοι οι Έλληνες ,παρά να μειωθεί ο φόρος καυσίμων ,αφού 1,5 εκατ συμπολίτες μας δεν έχουν αυτοκίνητο.Μία προσέγγιση που δεν έχει καμία σχέση με το ταξικό διαχωρισμό που πρόταξε επικοινωνιακά και ατυχέστατα η αξιωματική αντιπολίτευση.

Από τον αριστερό τραμπουκισμό δεν ξέφυγε ούτε η βουλευτής Τρικάλων κ Κ Παπακώστα που ενώ μίλησε για την ατομική ευθύνη με τα πρόσφατα δυσάρεστα γεγονότα της Αττικής Οδού την έβγαλε ο Σύριζα στο αντιπολιτευτικό απόσπασμα κάνοντας επιλεκτική χρήση των λόγων της . Και μάλιστα όλα αυτά την στιγμή που το κίνημα της Αριστεράς δεξιά και αριστερά διατυμπανίζει ότι είναι εναντίον του bullying, του ιδεολογικού εκφοβισμού, την ίδια στιγμή που η αντιπολίτευση και τα φερέφωνα της Πολάκης- Καρανίκας -Χριστοφιλοπούλου και σία συνεχίζει να διαιωνίζει με εμμονή και φανατισμό την υπόθεση Νovartis και την αρχειοθέτηση των κατηγοριών αρκετών στελεχών της ΝΔ, συνεχίζει να αφήνει σκιές και υπόνοιες στο πρόσωπο του Υπουργού και στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού κ Γ Γεραπετρίτη για την υπόθεση Φουρθιώτη , συνεχίζει να κάνει διαρροές για πρόσωπα στο Μέγαρο Μαξίμου που αποτελούν αδύναμοι κρίκοι... στο όνομα της δικής του Δημοκρατίας που ευαγγελίζετια ο Αλέξης Τσίπρας.

Μία όμως Δημοκρατία που δοκιμάζεται στο εδώ και τώρα με μία κυβερνητική πολιτική και έναν Πρωθυπουργό που ξέρει να διαφυλάττει την απρόσκοπτη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να παραλληλίσουμε απόλυτα τα φαινόμενα, γιατί δεν είμαστε ούτε άδικοι ,ούτε απλουστευτικοί ,ούτε κινδυνολόγοι. Αλλά συγκριτικά ,οι περισσότερες χειρότερες κυβερνήσεις είναι τα αριστερά κόμματα. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν για να ανέβουν στην εξουσία ,έχουν μεγαλύτερη σημασία όχι μόνο από το θετικό έργο της παραγόμενης πολιτικής, αλλά και από το γενικό καλό .

Αυτό ποτέ δεν πρέπει να το ξεχνούν οι φιλελεύθεροι δημοκράτες ,αλλά και όσοι ανήκουν στην κεντρώα πολλαπλότητα ώστε όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών να τους πληρώσουν με το νόμισμα που τους αρμόζει , στέλνοντας τους στα έδρανα της αντιπολίτευσης γιατί κάνουν κακό στο τόπο... Τους προσεχείς μήνες , όσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιδεικνύει τη ύπαρξη έργων τόσο θα αντιτάσσεται το αριστερό πισωγύρισμα... και θα πνιγόμαστε στη προοδευτική σωτηριολογία που δεν έχει καθημερινό αντίκρυσμα...Τόσο ο λόγος της συντροφικής παρέας θα γίνεται τραγικός και αποκαλυπτικός...

Λόγια Λόγια Λόγια όπως στον Αμλετ....

Γιάννης Μαραγκούλης

googlecb95eb597669a27b