ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Κορονοϊός: Σανγκάη «ώρα μηδέν» - Ψεκάζουν κάθε πολίτη, τους βγάζουν με τη βία από τα σπίτια για τεστ

2022-05-10

Σε Γολγοθά εξελίσσεται το lockdown στη Σανγκάη καθώς τα μέτρα σκληραίνουν και γίνονται ακόμη πιο απάνθρωπα για τα 25 εκατομμύρια κατοίκους της κινεζικής μητρόπολης. 

Σε έναν εφιάλτη δίχως τέλος εξελίσσεται το lockown στη Σανγκάη καθώς τα μέτρα σκληραίνουν ακόμη πιο πολύ, σε σημείο που κανείς δεν είναι ασφαλής!

 Ομάδες αστυνομικών με λευκές προστατευτικές στολές έχουν αρχίσει να μπαίνουν στα σπίτια θετικών στον κορονοϊό για να ψεκάσουν με αντισηπτικό, με τις ζημιές στα σπίτια να είναι ανυπολόγιστες. Είναι δε τέτοια η επιθετικότητα, που πολλοί, πριν μεταφερθούν σε κέντρα καραντίνας, αφήνουν τα κλειδιά σε κάποιον εθελοντή για να μην τους σπάσουν το σπίτι!

Οι Αρχές της Σανγκάης έδωσαν εντολή σε πολίτες ορισμένων περιοχών να μείνουν ξανά στα σπίτια τους, αφού τους επέτρεψε να βγουν για λίγα ψώνια. Την Τρίτη, ανεστάλη η λειτουργία των δύο τελευταίων γραμμών του μετρό που λειτουργούσαν ακόμη, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά, σύμφωνα με τοπικά μέσα.

«Σταματήστε να ρωτάτε γιατί»

Σύμφωνα με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανακοινώσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, σε πολλά σημεία της πόλης, ολόκληρες πολυκατοικίες έχουν θεωρηθεί «υγειονομικές βόμβες», με όλους τους ενοίκους να αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να τεθούν σε καραντίνα.

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/1311857/koronoios-sangkai-ora-miden-psekazoyn-kathe-politi-toys-vgazoyn-me-ti-via-apo-ta-spitia-gia-test