ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Καταστήματα Κράτησης - ΑΣΕΠ: 416 προσλήψεις μονίμων με απολυτήριο Λυκείου

2021-07-01

Τι προβλέπει η απόφαση

Έγκριση για την πρόσληψη 416 μονίμων υπαλλήλων στα Καταστήματα Κράτησης της χώρας έδωσε το ΑΣΕΠ στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Η νέα προκήρυξη, που βρίσκεται ήδη στη λίστα επεξεργασίας του ΑΣΕΠ, αφορά την πρόσληψη επιπλέον 188 μονίμων στο Κατάστημα Κράτησης Δράμας και 228 μονίμων στα υπόλοιπα Καταστήματα Κράτησης της χώρας.

Σημειώνεται ότι μόνιμες προσλήψεις στο Κατάστημα Κράτησης Δράμας πραγματοποιήθηκαν και μέσω της προκήρυξης 4Κ/2021. Ο νέος διαγωνισμός, αφορά νέες προσλήψεις προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Υπενθυμίζεται ότι η προκήρυξη έχει περάσει από «χίλια κύματα» μέχρι να φτάσει στη φάση τελικής υλοποίησης, καθώς το υπ. Προστασίας του Πολίτη έχει προσθαφαιρέσει ουκ ολίγες φορές τις θέσεις που πρόκειται να καλυφθούν.

Σύμφωνα πάντως με τις πρόσφατες εξαγγελίες της Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, κυρίας Σοφίας Νικολάου, σκοπός είναι να καλυφθούν τα κενά σε όλη τη χώρα.

Μέσω της προκήρυξης θα επιλεγεί -μεταξύ άλλων- προσωπικό των ειδικοτήτων:

  • ΔΕ Φύλαξης
  • ΔΕ Προσωπικό Εσωτερικής - Εξωτερικής Φρούρησης

Σημειώνεται ότι στον διαγωνισμό θα υπάρχει και το κριτήριο της εντοπιότητας.

Περισσοτερα εδω:https://workenter.gr/el/article/30045/katasthmata-kratisis-asep-416-proslhpseis-monimon-me-apoluthrio-lukeiou