ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Καιρός - Κακοκαιρία Ελπίς: Οι κλειστοί δρόμοι και εκεί που η κυκλοφορία γίνεται μόνο με αλυσίδες

2022-01-25

Η ΕΛΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση βάσει της οποίας, οι οδηγοί πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους για το πού μπορούν και πού δεν μπορούν να κινηθούν, λόγω του χιονιού - Παραμένει απροσπέλαστο ένα μεγάλο μέρος των εθνικών και περιφερειακών δρόμων στην Αττική.

Για περισσότερες από 24 ώρες παραμένουν τα τεράστια προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Ελπίς στο οδικό δίκτυο με όσους οδηγούς δεν εγκλωβίστηκαν κάπου, να δεινοπαθούν κυριολεκτικά. Και αυτό γιατί ακόμη παραμένει απροσπέλαστο ένα μεγάλο μέρος των εθνικών και περιφερειακών δρόμων στην Αττική. Η ΕΛΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση βάσει της οποίας, οι οδηγοί πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους για το πού μπορούν και πού δεν μπορούν να κινηθούν, λόγω του χιονιού.

Στο λεκανοπέδιο σημειώνονται πολλά προβλήματα και ολοένα προστίθενται και περισσότερα σημεία στη λίστα που ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Ετσι, εξακολουθεί μέχρι αυτήν την ώρα η καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας στα εξής σημεία:

α) Διακοπή της κυκλοφορίας:

  1. Επί της Λεωφόρου Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ και στα δυο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
  2. Π.Ε.Ο. Αθηνών - Θήβας, ύψος πρατηρίου υγρών καυσίμων Cyclon ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα, απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών.
  3. Επί της οδού Διονύσου, από το ύψος του «414» ΣΝΕΝ προς τον Αγ. Πέτρο (Πεντέλη).
  4. Επί της Ν.Ε.Ο.Α.Λ και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, από στο ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη (χ/θ 20,060), μέχρι την χ/θ 58,520 (όρια Αττικής) απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων

googlecb95eb597669a27b