ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πάνω απ΄ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ

2022-11-14

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: «Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων» - Το μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

''Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες και εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, στον Πρόεδρο Ερντογάν και στον τουρκικό λαό» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. «Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή τρομοκρατίας», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης, με αυτή την δήλωση του, απέδειξε κάτι πολύ απλό που δεν το έχουν οι αντίπαλοι του εντός και εκτός Ελλάδας: ότι είναι Άνθρωπος!!

Από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της χώρας μας, με την Τουρκία συνέχεια να προσπαθεί να φέρει σε δύσκολη θέση την Ελλάδα, αλλά και τις εσωτερικές αβυσσαλέες επιθέσεις που δέχεται καθημερινά από την αντιπολίτευση, ο Πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε ότι είναι πάνω απ΄όλα Άνθρωπος.

Το ίδιο έπραξε και ετούτη την δύσκολη στιγμή για την Τουρκία, συμπαραστάθηκε ως Άνθρωπος και μετά ως Πρωθυπουργός της χώρας μας. 

«Πάνω απ' όλα η ανθρώπινη ζωή» - Ήταν και είναι το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό αλλά και για όλες τις μεγάλες καταστροφές που βίωσε η χώρα μας. Η ανθρώπινη ζωή έχει λοιπόν πρωτεύοντα σημασία σε κάθε δύσκολη στιγμή. 

 Την ανθρώπινη ζωή που κάποιοι την θεωρούν δεδομένη προκειμένου να κάνουν φτηνή και ανεύθυνη αντιπολίτευση στις μεγάλες καταστροφές που βίωσε η χώρα μας. Το "πρώτα ο άνθρωπος" που όπως φάνηκε στις τραγωδίες στο Μάτι και στην Μάνδρα δεν ήταν πρώτη προτεραιότητα για κάποιους πάρα μόνο η μετατόπιση των ευθυνών και η μη εύρεση κανενός λάθους στρατηγικής από πλευράς των υπεύθυνων..

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντίθετα, πήρε τις ευθύνες πάνω του πάντα όταν προέκυψαν, χωρίς να φοβηθεί το πολιτικό κόστος και μάλιστα παραδέχθηκε, ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημόκρατιας μαθαίνει από τα λάθη και της αστοχίες..

Αυτόν τον Πρωθυπουργό θέλουμε υπεύθυνο στα δύσκολα και πάνω από όλα Άνθρωπο!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΨΟΥΛΑΣ

googlecb95eb597669a27b