ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

«JokerEmulator» - Η εφαρμογή που αποδεικνύει ότι οι κληρώσεις του Τζόκερ δεν είναι στημένες

2021-08-23

Οι θεωρίες συνωμοσίας στην χώρα μας πολύ εύκολα γίνονται viral με αποτέλεσμα πολύς κόσμος να πιστεύει ό,τι ακούει, χωρίς να το ψάξει, χωρίς κριτική σκέψη. Όπως πολλά ακούμε περί ψεκασμούς, περί θανάτους από εμβολιασμούς κ.ο.κ. Έτσι, και με τις κληρώσεις του Joker. Κάθε χρόνο τα ίδια ακούμε. Είναι στημένο, επίτηδες γίνονται όλα αυτά τα Τζακ-ποτ και δεν συμμαζεύεται.
Ευτυχώς, υπάρχουν άτομα με κριτική σκέψη και πάλι ευτυχώς, μερικοί από αυτούς τυγχάνουν και είναι προγραμματιστές και μας ανοίγουν τα μάτια! Έτσι λοιπόν ο Παύλος, ένας προγραμματιστής, έγραψε ένα πρόγραμμα που προσομοιώνει της κληρώσεις του ΟΠΑΠ στο Τζόκερ.
Κάθε χρόνο, γίνονται συνολικά 104 κληρώσεις στο συγκεκριμένο παιχνίδι, και ο μέσος όρος των στηλών που παίζονται σε κάθε κλήρωση κυμαίνεται από 5.000.000 ως 6.000.000. (εάν θέλετε, δείτε το αρχείων των κληρώσεων όπως μας τις δίνει ο ΟΠΑΠ).
Στο πρόγραμμα που σας έχουμε παρακάτω, μπορείτε και εσείς οι ίδιοι να βάλετε τα δεδομένα αυτά, και να δείτε τα στατιστικά των Νικητών από όλες αυτές τις κληρώσεις. Πολλά Τζακ-Ποτ υπάρχουν και μάλιστα συνεχόμενα επί 6, 7 και περισσότερες φορές....από το πρόγραμμα του Παύλου φίλες και φίλοι! Δεν έχει κάποιο συμφέρον ο Παύλος από τον ΟΠΑΠ. Είναι απλά μαθηματικά και στατιστική! Πως να το κάνουμε δηλαδή. Πριν κατεβάσετε το πρόγραμμα, δείτε και το βιντεάκι, να σας φύγει και η όποια αμφιβολία!

googlecb95eb597669a27b