ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Επιτυχημενη η εκπομπή «Η οδοντίατρος σου, απαντά» με καλεσμενη την οδοντίατρο Dr. Αγραπίδου με θεμα «Σαχκαρώδης διαβήτης – επιπτώσεις στην στοματική κοιλότητα»

2021-05-18

Συγκεκριμενα η πρώτη διαδικτυακή εκπομπή «Η οδοντίατρος σου, απαντά» στο κανάλι «Κάτω απ' τ' Αυλάκι»  με τίτλο «Σαχκαρώδης διαβήτης - επιπτώσεις στην στοματική κοιλότητα», πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση από το κοινό και τους χορηγούς. 

Η οδοντίατρος Dr. Αγραπίδου Μαρία μίλησε για τον σακχαρώδη διαβήτη, την διάκριση του σε τύπο Α και τύπο Β και τις επιπτώσεις στο στόμα. Παρουσίασε την διαδικασία της προετοιμασίας για τις αιματηρές επεμβάσεις και τις αντενδείξεις της νόσου για κάποιες οδοντιατρικές εργασίες. Ο σακχαρωδιαβητικός ασθενής πρέπει να έχει συνεχή παρακολούθηση από τον οδοντίατρο του για την πρόληψη και την καλύτερη αντιμετώπιση των οδοντιατρικών προβλημάτων λόγω της ασθένειάς του.

 Η δημοσιογράφος Αμπατζή Βάλια έθεσε στην οδοντίατρο ερωτήσεις σχετικά με τον σακχαρώδη διαβήτη. Στις ερωτήσεις κοινού ήταν υπεύθυνη η Ντούλια Βίκυ.

Δείτε την εκπομπή εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=HxOX2i6c8Ho&t=11s&ab_channel=%CE%92%CE%AF%CE%BA%CF%85%CE%9D%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%B1

googlecb95eb597669a27b