ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Ο Γιάννης Μπάντος υποψήφιος για την Δ.Ε.Ε.Π Β3΄Νοτίου Τομέα Αθηνών Ν.Δ. στο πλευρό του Μίλτου Μπαντή

2021-10-17

Την υποψηφιότητα του, στις εσωκομματικές εκλογές ,της 24 Οκτώβριου για την Δ.Ε.Ε.Π, (Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικών Περιφερειών ) Β3΄Νοτίου Τομέα Αθηνών Ν.Δ. στο πλευρό του Μίλτου Μπαντή ανακοίνωσε, μέσω ανάρτησής του στα social media ο κ.Γιάννης Μπάντος.

Συγκεκριμένα,ο κ.Γιάννης Μπάντος  αναφέρει: 

΄΄Ξεκινώντας από τα φοιτητικά μου χρόνια στην ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και στη συνέχεια στην ΟΝΝΕΔ έμαθα ότι μέσα από δράσεις και παρεμβάσεις είμαστε έμπρακτα χρήσιμοι στην κοινωνία. Ως Δημοτικός σύμβουλος Αγίου Δημητρίου προτεραιότητα μου είναι ο πολίτης κάνοντας την καθημερινότητα του ευχάριστη.

Με αίσθημα ευθύνης σας ανακοινώνω ότι θα είμαι υποψήφιο μέλος για την Δ.Ε.Ε.Π (Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικών Περιφερειών ) Β3΄Νοτίου Τομέα Αθηνών Ν.Δ. στις εσωκομματικές εκλογές της 24 Οκτώβριου δίπλα σε έναν αξιόλογο άνθρωπο Miltos Bantis.

Σας θέλω δίπλα μου για να αντιμετωπίσουμε από κοινού τα καθημερινά προβλήματα αρκεί να είμαστε αισιόδοξοι περισσότερο ενωμένοι βαδίζοντας στις αρχές και άξιες που μας έχει διδάξει η μεγάλη πολιτική μας οικογένεια Νέα Δημοκρατία΄΄.

Λίγα λόγια για τον κ.Γιάννη Μπάντο:

-Υγιεινολόγος
-MΒΑ Διοίκηση Επιχειρήσεων
-Δημοτικός Σύμβουλος
Αγίου Δημητρίου

 ΑΠΟΔΟΣΗ:

ΧΑΨΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ