ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Η Έλενα Μανιάτη,στην παράταξη «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη– Πόλη για να Ζεις» του Δημάρχου Βάρης-Βούλας- Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλου

2021-07-19

 Ό Δήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος με δήλωση του στο διαδίκτυο ανακοίνωσε την ενσωμάτωση της Έλενας Μανιάτη, στην παράταξη «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη - Πόλη για να Ζεις».

Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου:

Θεωρούμε υγειές και παραγωγικό για μία πόλη να διαθέτει ενεργούς πολίτες οι οποίοι οδηγούνται αποκλειστικά από την αγάπη τους για τον τόπο που ζουν. Λαμπρό παράδειγμα τέτοιου ενεργού πολίτη είναι η συμπολίτισσα μας κα. Έλενα Μανιάτη η οποία έχει πολυετή θητεία ενασχόλησης με τα κοινά, αποδεδειγμένο αγώνα για το κοινό καλό και πάντα κριτική και τεκμηριωμένη άποψη.
Μέχρι σήμερα δεν είχαμε την τύχη να συμπορευτούμε με την Έλενα παραταξιακά, θεωρώ όμως πως συμπορευτήκαμε στον αγώνα μας για τη δημιουργία μίας καλύτερης και ομορφότερης πόλης.
Έχοντας ως γνώμονα αυτά που μας ενώνουν, την αγάπη μας για την πόλη, αποφασίσαμε από κοινού να συμπορευτούμε και πλέον θεωρούμε την Έλενα κομμάτι της δικής μας ομάδας, της παράταξης Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη - Πόλη για να Ζεις.
Ζητώ από την Έλενα να συνεχίσει να αγωνίζεται με το ίδιο σθένος και να εκφράζει με την εντιμότητα, τη γενναιότητα και την κριτική διάθεση που τη διακρίνει την άποψή της για όσα συμβαίνουν στον τόπο μας.

Ή Έλενα Μανιάτη από την πλευρά της δήλωσε:

Σας ευχαριστώ θερμά για την ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση σας, την οποία αποδέχομαι ευχαρίστως και δίνω υπόσχεση τόσο σε σας, όσο και στους συνδημότες μας, ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μας.Να είστε καλά, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας, που πλέον θεωρώ και δική μου υποχρέωση!

Λίγα λόγια για τήν Έλενα Μανιάτη:

Γεννήθηκε και πέρασε τα παιδικά της χρόνια στο Καβούρι και είναι μέλος μιας από τις παλιές οικογένειες της Βουλιαγμένης.Ασχολήθηκε απο νεαρή ηλικία με τον αθλητισμό με διακρίσεις σε θαλάσσια σπορ, και την δεκαετία του '90 πήρε μέρος στην παγκόσμια καμπάνια του ΕΟΤ,ενώ είναι φανατική οικολόγος,και λατρεύει τα ζωάκια.

Αποφοίτησε με ''άριστα'' από το Southeastern College (ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ) και εργάστηκε για πολλά χρόνια σε μεγάλα νοσοκομεία σε ομάδες στήριξης ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ενώ παράλληλα αρθρογραφούσε σε περιοδικά και εφημερίδες υγείας κτλ.

Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με την δημιουργία τραγουδιών και εργα της έχουν τραγουδήσει πολλοί καλλιτέχνες, ασχολείται με τα κοινά από το 2010 και εχει ένα κοριτσάκι.

Η Έλενα Μανιάτη σήμερα είναι πρόεδρος του Συνεταιρισμού Στεγάσεως Δημοτών Βουλιαγμένης και μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.