ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Η Έλενα Κορρέ θεατρολόγος-ηθοποιός,καταγγέλει πρακτικές άλλων εποχών στον χώρο της επειδή ειναι υπέρ της δεξιάς παράταξης

2022-09-13
Η ΕΛΕΝΑ ΚΟΡΡΕ
Η ΕΛΕΝΑ ΚΟΡΡΕ

Η γνωστή θεατρολόγος-ηθοποιός Έλενα Κορρέ, σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ,καταγγέλει πρακτικές άλλων εποχών στον χώρο της,επειδή ειναι υπέρ της δεξιάς παράταξης!!!

Στήν αναρτησή της αναφέρει χαρατηριστικά:

Μου είναι δύσκολο πλέον να γράψω. Ενώ ζούσα για να γράφω και να επικοινωνώ τις ιδέες και το μυαλό μου. Το να πολεμώ την αδικία, έτσι όπως την βλέπω εγώ.

Μεσολάβησε η απειλή ενός τραγουδιστή του Σύριζα ότι θα ειδοποιήσει την δικηγόρο του αν δεν σβήσω το όνομα του σε ανάρτηση μου όπου υπερασπιζόμουν την Μενδώνη.

Μεσολαβησε συκοφαντικό εναντίον μου τηλεφώνημα αγνώστου άντρα στην μητέρα μου- αν ειναι δυνατόν, δεν είχαν τα κότσια να τηλεφωνήσουν σε εμένα και να μου επιτεθούν.

Αστείο ήταν το περιστατικό με αριστερό σκηνοθέτη που με προσέγγισε για να παίξω στην μεγάλου μηκους ταινία του- έχω αφήσει το θέατρο χρόνια με συνειδητή μου επιλογή και το διδάσκω μόνο -μου έδωσε τον ρόλο και ξαφνικά είδα οτι έκανε γυρίσματα.

Εμαθα ότι είπε «Αυτή γράφει υπέρ του Μητσοτακη !»

Μεσολάβησαν και αλλα.

Μου πρότειναν να γράψω ένα πολιτικό μυθιστόρημα και αρνήθηκα.

Και μετά δυο συμβολικά χτυπηματα πάνω που ένιωθα ξανά δυνατή. Τώρα συνειδητά διαβάζω, δουλεύω, κολυμπάω -αυτό μου δίνει δίνει στιγμές έκστασης- και έχω δώσει το περιθώριο στον εαυτό μου να γεμίσει ξανά από την αρχή. Αλλά στιγμή δεν φευγει η έννοια για την δημοκρατία και την ελευθερια. Ελευθερια που διεκδικώ για τον εαυτό μου καταρχήν.

Έχοντας ως δεδομένο από πάντα ότι είμαστε οι γυναίκες απείρως δυνατές . Γεννημένες μαχήτριες. Τα βιβλία είναι διαφυγή σε έναν κόσμο για τον οποίο πεινάμε. Όπως πειναμε για ήλιο, ουρανό και δικαιοσύνη. Ελπίζω να ξαναγράψω σύντομα .

Σήμερα θέλησα να τα γράψω αυτά γιατί ήρθε η στιγμή.

Δείτε εδώ την αναρτησή της:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid033QFkBSLBqtJSQkVZccDgfXfwHzR8DxGzPjpu2N9gd1hhfdBQyhQs8a1CnHjgfA2xl&id=1803273137


googlecb95eb597669a27b