ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

ΔΗΜ.ΤΟ Αγίας Βαρβάρας: Επίσκεψη Αγάπης στο Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο θηλέων 

2022-05-31

Η ΔΗΜ.ΤΟ Αγίας Βαρβάρας , πρίν λιγο καιρό βρέθηκε στο Χριστοδούλειο Ιδρυμα, εκφράζοντάς έμπρακτα για μία ακόμα φορά τη στήριξη της και την αλληλεγγύη της στα ορφανά παιδιά του, παραδίδοντας στον πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Χριστοφοράκη Γεώργιο,τρόφιμα και άλλα είδη ανάγκης.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Αγίας Βαρβάρας κ. Μανώλης Ζερβάκης  και τα μέλη του Δ.Σ ξαναγ΄΄ηθηκαν στο Ιδρυμα και στην συνέχεια, ακολούθησε καφές με τον πρόεδρο του ιδρύματος κύριο Γεώργιο Χριστοφοράκη, και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την προστασία και την φροντίδα των παιδιών.

Τα είδη συγκεντρώθηκαν από τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ Αγίας Βαρβάρας, και το Χριστοδούλειο Ιδρυμα ευχαρίστησε και δημόσια την αξιεπαινη αυτή πράξη.

Στην επίσκεψη εκτός του προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ παραβ΄ρέθηκαν η ταμίας Ελένη Περδικόγιαννη, η υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων Ανδριάνα Κομποθέκλα, το μέλος της τοπικής Μ.Ζουμή, η κ.Δώρα Φαρουτζή καθώς και το νέο μέλος του ΔΣ μέσω της διευρυνσης Χαψούλας Κωνσταντίνος.

Το Χριστοδούλειο Ίδρυμα αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για τη Δυτική Αθήνα. Η δράση του και η ίδια η ύπαρξή του οφείλεται αποκλειστικά στον εθελοντισμό. 

Ιδρύθηκε το 1943 και από τότε έως και σήμερα αγκαλιάζει τα παιδιά που έχουν ανάγκη, έχοντας φιλοξενήσει πάνω από 3000 κορίτσια. Σήμερα, στο Ίδρυμα μένουν 26 κορίτσια, ηλικίας 7 έως 24 ετών. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Γεώργιο Χριστοφοράκη και όλους τους υπεύθυνους για την προσφορά τους. 

Η ΔΗΜ.ΤΟ Αγίας Βαρβάρας και τα μέλη της θα ειναι πάντα δίπλα τους με πράξεις οπως δήλωσε ο πρόεδρος κ. Μανώλης ζερβάκης.

googlecb95eb597669a27b