ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Άγιος Δημήτριος: Θλίψη για τον θάνατο του Αποστόλη Μωραϊτη

2021-04-17

Δυστυχώς η σημερινή ημέρα ξεκίνησε με πολύ δυσάρεστα νέα..Τι να πεις και τι να γράψεις για ενα τόσο τραγικό γεγονός και έναν φίλο και συμμαθητή που έχετε περάσει μαζί τα παιδικά σου χρονια στο σχολείο στο ποδόσφαιρο..Ακόμα θυμάμαι τις μονομαχίες μας στις μπάσκετες του στρογγυλού του αγαπημένου μας γυμνάσιου και λύκειου..

Αποστόλη, ο Θεός διάλεξε να σε πάρει κοντά του μια μέρα πριν τα γενέθλια σου..Μάλλον για να μας κάνει να σκεφτούμε αύριο πως όλο αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα μια φάρσα ένα αστείο;; Ήσουν δυστυχώς ένας από τους πολλούς άτυχους που χτύπησε αυτή η καταραμένη αρρώστια.Κορονοιος που ακόμα αρκετοί δεν πιστεύουν ότι υπάρχει και ότι είναι μια απλή γρίπη μέχρι να χτυπήσει την πόρτα τους..Το πάλεψες όμως. Πάλεψες σαν παλικάρι.Νομίζαμε θα βγεις σε πρώτη φάση νικητής και βγήκες!! Αλλά η ύπουλη αυτή αρρώστια σε ταλαιπώρησε πολύ και σου άφησε προβλήματα και η καρδιά σου σε πρόδωσε.. Ανακοπή.. Όπως ταλαιπώρησε ψυχολογικά την οικογένειά σου και τους φίλους σου που δεν μπόρεσαν ούτε να σε απόχαιρετήσουν..ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΟΥ.. Σήμερα σε πήρε ο Θεός κοντά του για να σε ξεκουράσει.

Ήσουν πάντα έξω καρδιά. Παρέα, γέλια, πειράγματα, χαβαλέ, διασκέδαση... Αλλά και δίπλα στους φίλους σου όταν αυτοί το είχαν ανάγκη. Να τους σταθείς, να τους βοηθήσεις. Πάντα πρώτος σε κάθε συλλογική προσπάθεια.. Φρόντισε φίλε εκεί που θα πας να συνεχίσεις να σκορπάς χαρά. Να διασκεδάζεις , να παίζεις μπάσκετ και ποδόσφαιρο όπως παίζαμε πάλια παρέα στις αλάνες και στο στρογγυλό του Αγίου Δημητρίου και να παρακολουθείς τον Ολυμπιακό μας που σε έκανε να αγαπήσεις το ποδόσφαιρο.Φίλε..είναι τόσα πολλά αυτά που θα θυμόμαστε από 'σένα που είναι αδύνατο να σε ξεχάσουμε. Πάντα θα τριγυρνάς μες το μυαλό μας..πάντα! Παντού...Γράφω αυτό το κείμενο για να σε αποχαιρετήσω, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Δεν είναι εύκολο για κανέναν από τους φίλους σου αλλά και τους αγαπημένους συμμαθητές σου.. Θα σε θυμόμαστε πάντα.ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΣΟΥ..

Καλό ταξίδι Φίλε......στο καλό

!Η κηδεία του πολυαγαπημενου μας φίλου και συμμαθητή θα γίνει την Παρασκευή 16 Απριλίου στο Κοιμητήριο του Αγίου Δημητρίου στης11:00 το πρωί.. 

Σε κλίμα συγκίνησης και οδύνης το τελευταίο αντίο στον Αποστόλη Μωραιτη...

Συγκίνηση και οδύνη στο τελευταίο «αντίο» για τον Αποστόλη Μωραιτη.. Τυλιγμένη ήταν με την ερυθρόλευκη σημαία της ομάδας που τόσο πολύ αγάπησε η σορός του στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου όπου συγκεντρωθηκαν η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι για να τον αποχαιρετήσουν..Στις 11.00 ξεκίνησε να ψάλλεται η εξόδιος ακολουθία και στην συνέχεια μεταφέρθηκε η σορός του για το τελευταίο "αντίο" στο κοιμητήριο του Αγίου Δημητρίου..

"Λύγισαν" η σύζυγος η μάνα και τα τέκνα του Αποστόλη.. Συντετριμμένοι οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι η μοίρα έμελλε να τους στερήσει πρόωρα τον δικό τους ανθρώπο.. Συντετριμμένοι και οι φίλοι και παλαιοί συμμαθητές του Αποστολή.. 

Στη σύζυγο, τα παιδιά, τους γονείς και τα αδέρφια του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας για το θάνατο του δικού τους ανθρώπου αλλά και δικού μας φίλου και συμμαθητή.. Ας είναι αιωνία η μνήμη του και ελαφρύ το χώμα του Αγίου Δημητρίου που τόσο πολύ αγάπησε που θα τον "σκεπάσει" .

Ρεπορτάζ Χαψουλας Κωνσταντίνος.. 


googlecb95eb597669a27b