ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

"ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΟΥ – ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ" Εκδήλωση για παιδιά 4 – 8 ετών με ομιλήτρια την οδοντίατρο Μαρία Αγραπίδου

2021-06-25

Λίγα λόγια για την εκδήλωση και την Ομιλήτρια Αγραπίδου Μαρία:

H Μαρία Αγραπίδου γεννήθηκε στην Αθήνα. Μιλάει 6 γλώσσες. Αποφοίτησε με άριστα ως Χειρουργός Οδοντίατρος από το Παν/μιο που εδρεύει στο Ιάσιο της Ρουμανίας, με τίτλο Doctor Medic Sromatologue. Έχει εξειδικευτεί στην εκπαίδευση ενηλίκων αλλά και στην Ειδική αγωγή - Διεπιστημονικές πρακτικές σύγκλισης. Έχει εξειδίκευση, εκτός των άλλων και στην Περιοδοντολογική θεραπεία. Αναλαμβάνει ψυχιατρικούς ασθενείς και ΑΜΕΑ και κατ΄ οίκον νοσηλεία με κινητή Οδοντιατρική Μονάδα. Εργάστηκε ως οδοντίατρος στην Ολυμπιάδα και Παραολυμπιάδα το 2004 και μετέχει σε πολλές ημερίδες και συνέδρια. Προσφέρει εθελοντικά ιατρικές υπηρεσίες στα πλαίσια κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης μέσα από δημοτικά κοινωνικά δίκτυα, φιλανθρωπικές οργανώσεις και συλλόγους.

Πρωταρχικός στόχος της ημερίδας είναι να ενημερώσει αλλά και να βοηθήσει τους γονείς πως να κατανοήσουν τις θετικές επιπτώσεις του όμορφου και υγιούς χαμόγελου στην ψυχολογία των παιδιών τους μέσα από μία σειρά διαδραστικών παιχνιδιών.

Η κα Αγραπίδου θα μιλήσει στα παιδιά για το όμορφο χαμόγελο και την σπουδαιότητα του. Μέσα από παιχνίδια, τραγούδια και διαδραστική διδασκαλία τα παιδιά θα μάθουν να φροντίζουν σωστά τα δόντια τους και να γελάνε ακόμα και όταν έχουν προβλήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Casper's (Παπανδρέου Ανδρέα 28, Χαλάνδρι) & στο τηλέφωνο 2130361697 ή 6932026047.

*Σας περιμένουμε όλους μικρά και μεγάλα παιδιά. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!!!

Ομιλήτρια

ΜΑΡΙΑ ΑΓΡΑΠΙΔΟΥ

DDS Χειρουργός Οδοντίατρος

(Dr. M edic Stomatologue)

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 10:30 π.μ. ΕΙΣΟΔΟΣ : 7 € (περιλαμβάνει χυμό & πατατάκια)

ΕΠΑΙΝΟΣ & ΔΩΡΑ ΑΠΟ Τ Η FREZYDERM !

CASPER'SΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 28

ΧΑΛΑΝΔΡΙ

(εντός Εμπορικού Κέντρου)
ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
googlecb95eb597669a27b