ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Γιάννης Παπαγιάννης: Εκνευρισμός για τη …σιέστα του Τσίπρα

2022-09-26

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει σοβαρές και ρεαλιστικές προτάσεις να αντιπαραθέσει, ενώ δείχνει ότι δεν νιώθει άνετα όταν υπάρχει κανονικότητα στη χώρα.

Ραγδαίες εξελίξεις θα φέρει η εσωκομματική γκρίνια που έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες εβδομάδες για την απουσία του αρχηγού του από παντού. Είναι έντονη η κριτική στελεχών του κόμματος της Κουμουνδούρου για την ανυπαρξία του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ούτε ραντεβού κανονίζει, ούτε παρέμβαση στις πολιτικές εξελίξεις δημιουργεί, ούτε τον βλέπουν οι πολίτες στα ΜΜΕ, με αποτέλεσμα να υπάρχει η αίσθηση της ολοκληρωτικής απουσίας του από μικρά ή μεγαλύτερα γεγονότα που αφορούν τη χώρα.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ και χθες εδώ στην εφημερίδα μας. Η γκρίνια έρχεται σε συνδυασμό με το ότι ο πρωθυπουργός παρουσιάζεται να τρέχει από το πρωί έως το βράδυ, να είναι αεικίνητος και να πραγματοποιεί παντού ραντεβού, από τη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μαξίμου, μέχρι τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι, σε αντίθεση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος δεν δείχνει άμεσα αντανακλαστικά και το κυριότερο δεν δείχνει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε αυτό το επίπεδο.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ότι ο Αλέξης Τσίπρας εκτός από αντιπολίτευση δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Δεν έχει σοβαρές και ρεαλιστικές προτάσεις και δεν νιώθει άνετα όταν υπάρχει κανονικότητα στη χώρα. Αισθάνεται ασφάλεια όταν επιτίθεται. Δεν μπορεί να αναγνωρίζει μεταρρυθμίσεις και πολιτικές και το μόνο που θέλει είναι να λέει όχι σε όλους και σε όλα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ τα είδαμε όλοι. Οι δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν ότι αντί να φθείρεται η κυβέρνηση φθείρεται η αντιπολίτευση και μετά τρία χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με τόσα προβλήματα, με πολέμους, με πανδημίες και με ανατροπές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει αντίπαλο για να τον κοντράρει στα ίσα στις εκλογές.

Δείτε περισσότερα εδώ

googlecb95eb597669a27b