ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Γιαλαντζί αγανακτισμένους επιστρατεύει ο ΣΥΡΙΖΑ για να δημιουργήσει εντυπώσεις!!

2022-05-16

Με τη γίδα στην πλάτη ο... αγανακτισμένος επιχειρηματίας

Γιαλαντζί αγανακτισμένους επιστρατεύει ο ΣΥΡΙΖΑ μπας και αλλάξουν τα δεδομένα. Αλλά δεν έχουν καν την πονηράδα να βρουν άγνωστα και άφθαρτα πρόσωπα επενδύοντας έτσι σε κομματικά στελέχη.

Δεν έχει μείνει άλλωστε και κανένας άλλος να «αγοράσει» τα παραμύθια του προέδρου Αλέξη με τα οποία υπό μάλης περιφέρεται ανά την Ελλάδα.

Κάπως έτσι σκέφτηκαν πως καλό θα ήταν κατά την περιοδεία στα Χανιά να κατεβάσουν στους δρόμους υποψήφιους βουλευτικών και αυτοδιοικητικών εκλογών, κομματικά στελέχη, φίλους και συγγενείς με εντολή να βγάλουν τον κόσμο από τα μαγαζιά για να χαιρετήσουν τον Τσίπρα.

Μεταξύ αυτών των καταστηματαρχών και ένας αγανακτισμένος με την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος μάλλον να την είχε γλυτώσει αν δεν υπέκυπτε στην τηλεοπτική κάμερα.

Εστησε ολόκληρο διάλογο με τον πρόεδρο Αλέξη για να εκφράσει την αγανάκτηση του για τη ΔΕΗ. Αυτό όμως μόνο όσο τραβούσαν οι κάμερες καθώς στη συνέχεια επέστρεψε στον ρόλο που του είχε ανατεθεί: του "κομματάρχη".

Για κακή του τύχη όμως σειρά μετά τις κάμερες πήραν οι φωτογραφικές μηχανές και αποκαλύφθηκε ο ρόλος του! Το όνομα αυτού Κώστας Μερκουράκης, υποψήφιος δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου με τον ΣΥΡΙΖΑ.