ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

ΓΕΕΘΑ: Στη «καρδιά» των F-35 ο Στρατηγός Φλώρος – Υψώνεται η ελληνική σημαία στη γραμμή παραγωγής

2022-07-13

Στις εγκαταστάσεις της Lockheed Martin για τα F-35 ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ - Απόλυτη ικανοποίηση για την ένταξη της χώρας μας στο πρόγραμμα των stealth μαχητικών και για την άριστη συνεργασία με τις ΗΠΑ - Για ποια μεταχειρισμένα οπλικά συστήματα συζητά η χώρα μας.

Πραγματικά, καλύτερο timing δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Την ώρα που στην Ελλάδα τα κορυφαία Stealth αεροσκάφη 5ης γενιάς, F-35 και τα 4,5 γενιάς F-15 της USAFE συνεκπαιδεύονται με τα μπαρουτοκαπνισμένα ελληνικά μαχητικά με ορμητήριο την 115 Πτέρυγα Μάχης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος βρίσκεται στις ΗΠΑ και επισκέπτεται το εργοστάσιο των F-35 στο Ντάλας του Τέξας.

Ο επικεφαλής της στρατιωτικής ηγεσίας του ελληνικού «Πενταγώνου» βρίσκεται από τις 10 Ιουλίου στις ΗΠΑ, όπου πραγματοποιεί σειρά σημαντικότατων επαφών με ανώτατα στελέχη των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων. Στο επίκεντρο φυσικά οι διμερείς σχέσεις, οι οποίες βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο, αλλά και τα εξοπλιστικά προγράμματα που τρέχουν για τη χώρα μας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Στρατηγός Φλώρος επισκέφθηκε το εργοστάσιο παραγωγής των F-35, στις εγκαταστάσεις της Lockheed Martin στο Ντάλας. Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είδε από κοντά το κορυφαίο μαχητικό της Δύσης, με την Ελλάδα να έχει ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα για απόκτηση 20+20 μαχητικών.

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://www.newsbomb.gr/ellada/ethnika/story/1333216/geetha-sti-kardia-ton-f-35-o-stratigos-floros-ypsonetai-i-elliniki-simaia-sti-grammi-paragogis?utm_source=notification&utm_medium=push&utm_campaign=breaking