ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Φρένο στα κορονοπαρτι από την Κυβέρνηση!!

2021-04-19

Πλατεία Βαρνάβα:Αποκλειστικες εικόνες και ρεπορτάζ από την περιοχή..

"Φρένο στα κορονοπαρτι"!! Αποκλεισμένη η πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι αυτήν την ώρα αλλά και οι γύρω δρόμοι από μπλόκα της Αστυνομίας αλλά και ισχυρη αστυνομικη δύναμη με την ενίσχυση της νεοσύστατης ομάδα Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων της ΕΛΑΣ, με τις χαρακτηριστικές μπλε μπλούζες..

Τέλος στα κορονοπαρτι και στην ασυδοσία των τελευταίων ημερών αποφάσισε να βάλει η κυβέρνηση!!Μετά τα τελευταία γεγονότα στην πλατεία Βαρνάβα και την ανευθυνότητα για την δημόσια υγεία από αδιάφορους νεαρούς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτηανέλαβε δράση για την προστασία των κατοίκων της περιοχής με τον αποκλεισμό της πλατείας με ισχυρές αστυνομικες δυνάμεις και σαρωτικους ελέγχους!!Η πλατεία πλέον έχει αποκτήσει τους φυσιολογικόυς της ρυθμούς και μπορούν άνετα να κυκλοφορήσουν οι κάτοικοι..

Προς το παρόν στην περιοχή επικρατεί ησυχία και αξίζει να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι της πλατείας χειροκρότησαν την επαναφορά της τάξης αλλά και τις αστυνομικες δυνάμεις με συνεχόμενα παλαμακια για αρκετη ώρα!!Η σελίδα μας για άλλη μια φορά μπροστά στα γεγονότα..

Ρεπορτάζ-Χαψουλας Κωνσταντίνος