ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Φαίδων Βόβολης: Τα… γυρνάει ο αρνητής γιατρός – «Δεν είναι γριπούλα, ο κοροναϊός σκοτώνει»

2022-01-25

«Λέμε πάντα προσοχή. Η κάθε ίωση έχουμε πει δυνητικά μπορεί να σκοτώσει»

Χρειάστηκε να νοσήσει βαριά από κοροναϊό και να νοσηλευτεί για εννέα μέρες στο Σισμανόγλειο, προκειμένου να αλλάξει απόψεις ο γνωστός καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης για τον φονικό ιό.

Συγκεκριμένα, ο Φαίδων Βόβολης, στον οποίο το πειθαρχικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών έχει επιβάλει 12μηνη αναστολή ιατρικού επαγγέλματος λόγω της αντιεμβολιαστικής δράσης του, βρέθηκε αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο της νόσου αφού η πνευμονία, που του προκάλεσε η COVID-19, τον οδήγησε στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Βόβολης είχε πρωτοστατήσει στη διοργάνωση συγκεντρώσεων κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών με το πειθαρχικό να τον εγκαλεί, μεταξύ άλλων, για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Ο ίδιος εμφανώς καταβεβλημένος από την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του λέει τώρα ότι ο κοροναϊός δεν είναι μια απλή γριπούλα, «είναι σίγουρα κάτι παραπάνω», αναφέροντας ότι αν και ο οργανισμός του ήταν γερός χωρίς κανένα ιστορικό νόσησε βαριά. Παρά το εξιτήριο του η νόσος «σίγουρα αφήνει κάποια πράγματα στους πνεύμονές μου», συνιστώντας σε όλους προσοχή και τήρηση των μέτρων γιατί όπως παραδέχεται, «η COVID-19 μπορεί να σκοτώσει».

Η πολυήμερη απουσία του καρδιολόγου από τα social media είχε προκαλέσει ανησυχία στους διαδικτυακούς φίλους τους. Λίγοι ήταν αυτοί, που γνώριζαν ότι ο ίδιος είχε μεταφερθεί στο Σισμανόγλειο με συμπτώματα πνευμονίας αφού είχε νοσήσει από κοροναϊό, καθώς υπήρξε προσπάθεια να παραμείνει κρυφή η επιδείνωση της υγείας του.

«Αγαπητές φίλες και φίλοι, επανέρχομαι μετά από 10 μέρες... Νόσησα. Νόσησα από την νόσο του COVID. Προσπαθήσαμε να το κρατήσουμε σε χαμηλά επίπεδα. Προσπαθήσαμε να μην πούμε τι ακριβώς συνέβη. Δεν είπαμε τι έγινε για να μην πέσουν τα αδηφάγα ΜΜΕ επάνω μας. Το ήξεραν κάποιοι άνθρωποι».

Ο Φαίδων Βόβολης περιγράφει τι του προκάλεσε και τι του άφησε στους πνεύμονες ο κοροναϊός. 

Δείτε όσα είπε εδώ:

https://www.in.gr/2022/01/25/greece/faidon-vovolis-ta-gyrnaei-o-arnitis-giatros-den-einai-gripoula-o-koronaios-skotonei/googlecb95eb597669a27b