ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Εξάψαλμος Μητσοτάκη σε υπουργούς: Αν δεν μπορείτε πείτε μου να σας απαλλάξω - Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας

2022-04-29

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μία έκπληξη για τους υπουργούς που ήταν δυσάρεστη. Συγκεκριμένα μετά την αρχική του τοποθέτηση απευθύνθηκε στους υπουργούς του λέγοντας:

«Έχω πει πολλές φορές ότι θα εξαντλήσουμε την τετραετία. Αυτό σημαίνει ότι ο χρονικός ορίζοντας του κυβερνητικού έργου είναι 12μηνος. Και για αυτό σας έχει ζητηθεί από τη γραμματεία της κυβέρνησης ένας προγραμματισμός κυβερνητικού έργου με αυτό τον ορίζοντα. Έχει υποπέσει στην προσοχή μου ότι ίσως κάποιοι να μην πιστεύετε ότι ακριβώς αυτή είναι η πρόθεσή μου».

Και συνέχισε: «Αν κάποιοι από εσάς πιστεύετε ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστείτε προεκλογικά μην διστάσετε να μου το πείτε. Μπορώ να σας απαλλάξω από τα καθήκοντά σας, ώστε να αφοσιωθείτε αποκλειστικά και μόνο στην προετοιμασία των εκλογών. Το λέω χαριτολογώντας αλλά για να τονίσω ότι έχουμε μπροστά μας ένα χρόνο, έχουμε να αντιμετωπίσουμε πάρα πολύ μεγάλες δυσκολίες, μεγάλες προκλήσεις».

Πηγή:

https://eleftherostypos.gr/politiki/exapsalmos-mitsotaki-se-ypourgous-an-den-boreite-peite-mou-na-sas-apallaxo-oi-ekloges-tha-ginoun-sto-telos-tis-tetraetias