ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Επιτυχημένη η εκδήλωση της Β2 ΔΕΕΠ Δυτικού Τομέα Αθηνών

2021-12-10

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Δέκεμβριου η εκδήλωση της  Β2 ΔΕΕΠ Δυτικού Τομέα Αθηνών Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα στο cafe bar Αίγλη στο Αιγάλεω.

Η προσέλευση μελών, φίλων και στελεχών ηταν εντυπωσιακή και η ζεστή διάθεση και τα χαμόγελα από ολους ηταν εμφανή!

Η συμμετοχή των φίλων από ολες τις περιοχές της Αττικής, ήταν ιδιαίτερα συγκινητική οπως επίσης και τα σχόλια των παρευρισκομένων και οι ευχάριστες εντυπώσεις τις οποίες εξέφρασαν, μετά το πέρας της εκδήλωσης στους διοργανωτές αυτης της βραδιάς.

Φυσικά παραβρέθηκα και εγώ ως φίλος και μέλος της ΝΔ και ως ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας https://www.agiosdimitriosnotia.com μετά από πρόσκληση την οποία αποδέχτηκα με χαρά από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Β2 ΔΕΕΠ Γιώργο Βλαχάκη!

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης και Πρόεδρος της Β2 ΔΕΕΠ ΝΔ Δυτικού Τομέα Αθήνας, κ. Δημήτρης Μαυροειδάκος και η Υπεύθυνη Γυναικών της Β2 ΔΕΕΠ, κ. Μόρφω Κωνσταντινίδου φρόντισαν να συνοµιλούν σε χαλαρό κλίµα, με ολο τον κόσμο ώστε αυτή η ζεστή βραδιά του Δεκέμβρη να μείνει αξέχαστη σε όλους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Υφυπουργός Εργασίας κ. Μαρία Συρεγγέλα, οι Βουλευτές, κ. Γιάννης Λοβέρδος, κ. Άννα Καραμανλή, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθήνας κ. Ανδρέας Λεωτσάκος και ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας.

Επίσης το παρόν έδωσαν Πρόεδροι και μέλη ΔΣ Τοπικών Οργανώσεων της ΝΔ δήμων δυτικού τομέα, μέλη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από όλη την Αττική,δημοτικοί σύμβουλοι από τον Δήμο.

Οι εικόνες από την εκδήλωση ειναι χαρακτηριστικές και ευχή μας τέτοιες συναντήσεις να γίνονται συχνότερα.

Μπορείτε να σύρετε ➡️ για να δείτε όλες τις φωτογραφίες!


Ρεπορτάζ : 

Χαψούλας Κωνσταντίνος

googlecb95eb597669a27b