ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Επιτυχημενη η εκδήλωση της Β1 ΝΟΔΕ ΝΔ-Εικόνες

2021-07-09

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Ιουλιου η εκδήλωση της Β1 ΝΟ.Δ.Ε Νεας Δημοκρατιας στο Παλαιό Φάληρο και συγκεκριμένα στο Πάρκο Φλοίσβου.

Η προσέλευση μελών, φίλων και στελεχών ηταν  εντυπωσιακή και η ζεστή διάθεση και τα χαμόγελα απο ολους ηταν εμφανη!

Η συμμετοχή των φίλων απο ολες τις περιοχές της Αττικής, ήταν ιδιαίτερα συγκινητική οπως επισης και τα σχόλια των παρευρισκομένων και οι ευχάριστες εντυπώσεις τις οποίες εξέφρασαν, μετά το πέρας της εκδήλωσης στους διοργανωτές αυτης της βραδιάς. 

Οι διοργανωτές της εκδηλωσης κος Μιχάλης Κουμεντάκος πρόεδρος της Β1 ΝΟΔΕ και η Υπεύθυνη Γυναικών Β1 ΝΟΔΕ Μαρία Αλαφογιάννη φρόντισαν να συνοµιλούν σε χαλαρό κλίµα,με ολο τον κόσμο ωστε αυτη η ζεστή βραδιά  του Ιούλη να μείνει αξέχαστη σε όλους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές της Νέας Δημόκρατιας Άννα Καραμανλή, Βασιλης Σπανάκης,και ο εκπρόσωπος της Νέας Δημόκρατιας Τάσος Γαιτανης.

Επισης το παρόν έδωσαν Πρόεδροι και μέλη ΔΣ Τοπικών Οργανώσεων της ΝΔ δήμων νότιου τομέα, μέλη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από την Βόρεια και ανατολική Αττική,δημοτικοί σύμβουλοι από τον Δήμο Αγίου Δημητρίου,ο επικεφαλής της Νέας Πνοής και Προοπτικής Αγ.δημητριου κος Χρήστος Πρεκετες αλλα και οι δημοσιογράφοι Φώτιος Μαυρόφτας και ΓεώργιοςΣκλατινιώτης.

Οι εικόνες από την εκδήλωση ειναι χαρακτηριστικές και ευχή μας τετοιες συναντησεις να γίνονται συχνότερα.

Ρεπορτάζ : Χαψουλας Κωνσταντινος

,