ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Επίθεση Οικονόμου στον ΣΥΡΙΖΑ για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

2023-01-09

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε κατά του ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σχετικά με τη στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα. 

Ο Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αναφέρθηκε εκτενώς στο ενδεχόμενο της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα, στηλιτεύοντας τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον για «μικροψυχία» και «εθελοτυφλία».

«Ο Πρωθυπουργός εργάζεται ακατάπαυστα και συνομιλεί με διεθνείς προσωπικότητες για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα. Την ίδια ώρα ο κ. Τσίπρας επιλέγει ως συνομιλητές του πρόσωπα που επιδίδονται σε χυδαίες αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Η διαφορά είναι αποκαλυπτικη και κάθε άλλο σχόλιο περισσεύει», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Η Κυβέρνησή μας, από την αρχή της θητείας της κινήθηκε με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και κυρίως με αποτελεσματικότητα, προκειμένου να πραγματωθεί ο εθνικός στόχος της οριστικής επιστροφής της επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα, στο Μουσείο της Ακρόπολης, με βάση την πάγια θέση της χώρας μας, ότι δηλαδή δεν αναγνωρίζει στο Βρετανικό Μουσείο νομή, κατοχή και φυσικά κυριότητα των Γλυπτών.

Αυτά τα 3,5 χρόνια σημειώθηκε πολύ σημαντική πρόοδος στο ζήτημα αυτό. Όχι γενικά, όχι αφηρημένα, αλλά με πολύ συγκεκριμένα αποτελέσματα, με πολύ συγκεκριμένα βήματα. Θα αναφερθώ σε τρία από αυτά:

Δείτε περισσότερα εδώ: www.newsbomb.gr

googlecb95eb597669a27b