ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Επίσκεψη στελεχών της ΝΔ στον Δήμο Πειραιά -Μαρινάκης: «Γίνονται άλματα προς το μέλλον, τα τελευταία χρόνια»

2022-03-10

Τον Δήμο Πειραιά επισκέφτηκε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, στο πλαίσιο των επισκέψεων σε Δήμους της Αττικής.

Μαζί του ήταν ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κώστας Κατσαφάδος, οι βουλευτές της Α' Πειραιά Γιάννης Μελάς, Νικόλαος Μανωλάκος, Νόνη Δούνια και Χριστόφορος Μπουτσικάκης καθώς και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Α' Πειραιά και Νήσων Γιάννης Βοϊδονικόλας.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης, ήταν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά όπου ο Γραμματέας της ΠΕ ΝΔ συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΕΒΕΠ Βασίλη Κορκίδη και μέλη του ΔΣ του ΕΒΕΠ. Ο κ. Κορκίδης αναφέρθηκε στις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης που έχει η πόλη του Πειραιά, βασισμένη στην εξωστρέφειά της λόγω του λιμανιού. Ο Πειραιάς, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, αποτελεί μια πύλη εισόδου και εξόδου του εμπορίου προς όλο τον κόσμο, αντικατοπτρίζει όλες τις πτυχές της επιχειρηματικότητας και έχει την τύχη μέσα στην κρίση να φιλοξενεί την πρώτη ναυτιλία στον κόσμο. Αναφερόμενος στο ζήτημα της πληθωριστικής κρίσης ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ τόνισε πως δεν τίθεται ζήτημα επάρκειας σε βασικά αγαθά καθώς μια ναυτική χώρα όπως η Ελλάδα δεν θα αντιμετωπίσει εύκολα ελλείψεις. Βασική προτεραιότητα για την περαιτέρω ανάπτυξη του λιμανιού, όπως ανέφερε, είναι η αναβίωση του ναυπηγοεπισκευαστικού κλάδου που θα μπορούσε να δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας και μεγάλη εισροή επενδύσεων.

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://www.iefimerida.gr/politiki/peiraias-episkepsi-marinaki-almata-pros-mellon