ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Ένας χρόνος "Επιχείρηση Ελευθερία" Άρθρο του κ.Γιάννη Μαραγκούλη

2022-01-12

Ένας χρόνος "Επιχείρηση Ελευθερία"

Η βραδιά της 11ης Ιανουαρίου 2021, ημερομηνία έναρξης της "Επιχείρησης Ελευθερία", της εκστρατείας εμβολιασμού για το γενικό πληθυσμό της χώρας, αποτέλεσε ορόσημο όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα αλλά και για ολόκληρη την Ε.Ε.
Μέσα σε ασφυκτικά χρονικά πλαίσια η Ελλάδα κατάφερε να γίνει μία χώρα πρότυπο με άμεση προτεραιότητα την διασφάλιση του ανθρώπινου αγαθού της ζωής .


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μία τολμηρή και μελετημένη πρωτοβουλία κατάφερε όχι μόνο να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της κοινωνίας αλλά και να επιβεβαιώσει με πραγματικούς χρόνους και ρεαλιστικούς όρους τις πολιτικές του θέσεις .
Ένα εγχείρημα, με το οποίο συνέβαλε όχι μόνο στον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους αλλά και στη επανάκτηση της εμπιστοσύνης του πολίτη στα πολιτικά πρόσωπα και κυρίως στην αναβάθμιση της πολιτικής ζωής του τόπου .


Μία κυβέρνηση που υπεύθυνα, με σαφήνεια και κατάλληλες επιλογές προσώπων και σχεδίων, διαχειρίστηκε και συνεχίζει με αμείωτη ένταση , οικοδομώντας ένα ψηφιακό σύστημα διαχείρισης εμβολίου, να αντιμετωπίζει την πανδημία με το καλύτερο δυνατό τρόπο και τις λιγότερες απώλειες .
Αυτή τη στιγμή έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερα από 17.900.000 ραντεβού για εμβολιασμό. Πάνω από το 80% του ενήλικου πληθυσμού είναι πλέον καλυμμένο έστω και μερικώς, ενώ παράλληλα σχεδόν 4 εκατομμύρια συμπολίτες μας έχουν ήδη κάνει την αναμνηστική τους δόση.
Αν το εμβόλιο κατά της COVID-19 είναι το υγειονομικό μας διαβατήριο για το μέλλον, το emvolio.gov.gr είναι η ψηφιακή πυξίδα της χώρας ,το ψηφιακό υπόδειγμα των υπηρεσιών του νέου κράτους ,που έχει οικοδομήσει η τωρινή κυβέρνηση με επίκεντρο το πολίτη και τις ανάγκες του.


Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι η «Επιχείρηση Ελευθερία» ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση των τελευταίων δεκαετιών σε επίπεδο εφοδιαστικής αλυσίδας και εξυπηρέτησης πολιτών ,επιβεβαιώνοντας στην πράξη ότι το κράτος θα επιλέγει να πηγαίνει εκείνο στον πολίτη (αντί για το αντίθετο), με επίκεντρο τη δική του εξυπηρέτηση.


Γιάννης Μαραγκούλης


Γιάννης Μαραγκούλης
Γιάννης Μαραγκούλης