ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

ΕΚΤΑΚΤΟ | ΡΩΣΙΑ | Χτύπησαν ρωσικά αεροδρόμια

2022-12-05

Διάφοροι λογαριασμοί στα social media, από νωρίς σήμερα το πρωί, αναφέρουν πληροφορίες, ότι υπήρξαν εκρήξεις σε δυο ρωσικές αεροπορικές βάσεις. Αυτές οι πληροφορίες μαζί με βίντεο από κάμερες ασφαλείας, έχουν αρχίσει να αναμεταδίδονται και από ελληνικές αλλά και από ξένες ενημερωτικές ιστοσελίδες, όπως η Βρετανική Mirror, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάποια επιβεβαίωση από τις ρωσικές αρχές.

Πριν από λίγο όμως, όπως μετέδωσαν το ρωσικό πρακτορείο TASS και το RIA Novosti, ο κυβερνήτης της περιφέρειας Σαράτοφ Ρομάν Μπουσάργκιν, στην οποία βρίσκεται το ένα αεροδρόμιο, έγραψε στο κανάλι του στο Telegram, ότι "Ούτε μια μη στρατιωτική υποδομή δεν υπέστη ζημιές" και πως "Οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου διενεργούν έρευνες εάν υπήρξαν επεισόδια σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις", επιβεβαιώνοντας έτσι έμμεσα πως κάτι συνέβη. Μιλάμε για το αεροδρόμιο Engels, για το οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι χτυπήθηκε από drone και πως δύο αεροσκάφη TU-95 υπέστησαν ζημιές.

Και που όπως επισημαίνεται, έχουν καταφθάσει εκεί τις τελευταίες ημέρες πλήθος βομβαρδιστικών αεροσκαφών TU-95 αλλά και ΤU-160, με τα TU-95 να λέγεται ότι επιχειρούν με πυραύλους κρουζ, εναντίον των Ουκρανικών ενεργειακών υποδομών.

Πηγή: https://www.youtube.com/@LeLoCaNaViDeos

googlecb95eb597669a27b