ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Έκοψε την πίτα ο Σύλλογος Υπαλλήλων Κ.Υ.ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ παρουσία του Υπουργού Κ.Τσιάρα

2023-01-24

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε και φέτος ο Σύλλογος των Υπαλλήλων του Υπουργείου Δικαιοσύνης που έλαβε χώρα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης Παναγιώτης Αλεξανδρής, η Υπηρεσιακή Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης Βίκυ Γιαβή και από το Δ.Σ του Συλλόγου ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Ιακωβίδης , ο αντιπρόεδρος Φόντας Δημητρούλης, ο γ. γ. Δημήτριος Καγιούλης και η γραμματέας οργανωτικού Βασιλική Μανιώτη.

Μετά από τους χαιρετισμούς της Πολιτικής Ηγεσίας και του Προέδρου του Συλλόγου την πίτα έκοψε ο Υπουργός Δικαιοσύνης.Συγχαρητήρια στην Πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης που με την παρουσία της έδειξε ότι είναι στο πλευρό των υπαλλήλων της!!!

Στην συνέχεια η Πολιτική ηγεσία του Υπουργείου αλλά και τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου αντάλλαξαν τις καθιερωμένες εορταστικές ευχές με τους υπαλλήλους και συναδέλφους τους αλλά και άδειες στους τυχερούς που έπεσε το φλουρί!!  

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση !!

googlecb95eb597669a27b