ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για το υπόγειο πάρκινγκ στο Παλαιό Φάληρο από το Υπουργείο Εσωτερικών

2021-07-09

 Ενα χρόνιο αίτημα των Παλαιοφαληριωτών που αποτελούσε και προεκλογική δέσμευση τού Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου ξεκινά να υλοποιείται.

΄Ενα μεγάλο έργο που θα γίνει πραγματικότητα για την περιοχή του Φαλήρου μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία!!

Ο  Δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος  στόν προσωπικό του λογαριασμό σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Μετά από προκαταρκτικές έρευνες και μελέτες που διήρκησαν πάνω από ένα έτος, στις 9 Μαρτίου καταθέσαμε Τεχνικό Δελτίο στην πρόσκληση ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ του προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών, για ένα σύγχρονο και μεγάλο υπόγειο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων (parking), κάτωθεν του πάρκου Φλοίσβου.
Σήμερα, μόλις τέσσερις μήνες μετά, το υποβληθέν αίτημα εγκρίθηκε και με απόφαση του Αν. Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας , τον οποίο ευχαριστώ, το έργο εντάσσεται και χρηματοδοτείται το πρώτο του στάδιο, αυτό της εκπόνησης των απαραίτητων τεχνικών μελετών, με το ποσό των 1.379.499 €.
Το συνολικό ποσό χρηματοδότησης του έργου ανέρχεται σε 12.400.000 € και με την ολοκλήρωσή του θα δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημα στάθμευσης, που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της πλέον πυκνοκατοικημένης περιοχής του Παλαιού Φαλήρου.

Ένα χρόνιο αίτημα των Παλαιοφαληριωτών που αποτελούσε και προεκλογική μας δέσμευση ξεκινά να υλοποιείται".

Συνεχίζουμε, γιατί το Παλαιό Φάληρο μας ενώνει!