ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΤΟ ΙΛΙΟΥ (VIDEO +PHOTOS)

2022-03-21

ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ, ΔΕΚΑΔΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΣΤΟ ΙΛΙΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΙΛΙΟΥ

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΙΛΙΟΥ, ενώ ευχάριστο γεγονός αποτέλεσε η αθρόα προσέλευση του κοσμου,παρά τη βροχή και το τσουχτερό κρύο!!

Ο Πρόεδρος Νίκος Σταυρόπουλος και τα μέλη της ΔΗΜΤΟ ΙΛΙΟΥ, υποδέχθηκαν όλους τους παρευρεθέντες με αγάπη, χαρά και συγκίνηση.

Την τελετή του αγιασμού, που έγινε στο χώρο της εισόδου των Γραφείων, τέλεσε ο Ιερέας, με περισσή ευλάβεια και αμέσως μετά,έγινε η κοπή της συμβολικής κορδέλας.Στη συνέχεια πήρε το λόγο, ο Πρόεδρος της  ΔΗΜ.Τ.Ο. ΙΛΙΟΥ Νίκος Σταυρόπουλος οπου μετά από τον χαιρετισμό του πρός τους παρευρισκομένους, απηύθυνε το λόγο στον ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ.

Ο κος ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ, έστειλε μήνυμα ενότητας, ενώ παράλληλα έθιξε επίκαιρα ζητήματα τονίζοντας για ακόμη μια φορά,την υπευθυνη στάση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, στις κρίσιμες ωρες, που διανύει η Ελλάδα και η Ευρώπη, λόγω του πολέμου της Ουκρανίας,και της πανδημίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απήυθυναν χαιρετισμό, ο Βασίλης Καλλέργης Δντής του βουλευτή Δυτικού Τομέα Γιάννη Λοβέρδου,ο κ.Μπάμπης Καραθάνος Πολιτευτής Β' Αθήνας Δυτικού Τομέα,ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Ανδρέας Λεωτσάκος και ο Πολιτευτής Β' Αθήνας Δυτικού Τομέα Δ. Καλογερόπουλος.

Επίσης παραβρέθηκαν,ο κος Βασίλης Ασημακόπουλος συνεργάτης του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ,ο κ.Ηλίας Τσούνης εκρ.του βουλευτή κ.Κουμουτσάκου,ο πρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ Δ.Μαυροειδάκος,  η πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Περιστερίου Μπουραζά Βασιλική,ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αγίας Βαρβάρας Μανώλης Ζερβά΄κης, οι πρόεδροι των ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Χαϊδαρίου, Πετρούπολης,ο κ.Δημήτρης Μουλιάτος ,ο κ.Μιχάλης Λεκάκος, ο κ.Αλέξανδρος Φυντανίδης, η κ.Κατερίνα Σαλαβράκου Μαρίνη, η κα.Μαίρη Αγγελοπούλου Βασιλάκου, η κα.Δήμητρα Αγγελοπούλου καθώς μέλη και στελέχη των ΔΗΜ.Τ.Ο. αλλά και πολλοί φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά το πέρας των εγκαινίων, και τον αγιασμό του χώρου, τους παρευρισκομένους περίμενε ένας πλούσιος μπουφές με εδέσματα και αναψυκτικά, που ειχε οργανωθεί απο την ΔΗΜ ΤΟ ΙΛΙΟΥ,ενώ ξεναγήθηκαν στα γραφεία, όπου οι ευχές έδιναν και έπαιρναν για μια μεγαλειώδη νέα νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις ερχόμενες εθνικές εκλογές, ενώ παράλληλα, δημιουργήθηκαν και «πηγαδάκια», με συζητήσεις και εκτιμήσεις για τις τρέχουσες εξελίξεις της πανδημίας και του πολέμου στην Ουκρανία.

Τα γραφεία λειτουργούν καθημερινά από ώρα 18:00 έως 21:00, όπου τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας του Δήμου ΙΛΙΟΥ και όχι μόνο, μπορούν να προσέρχονται τόσο για ενημέρωση όσο και για την υποβολή, αιτημάτων, προβλημάτων και τοπικών θεμάτων. 

Εμείς τι άλλο να ευχηθούμε, από καλορίζικα και δυνατή και ενωμένη Νέα Δημοκρατία στα Δυτικά της Αθήνας!

Οι Φωτό και το βίντεο, είναι χαρακτηριστικά από την πετυχημένη εκδήλωση των εγκαινίων!!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΧΑΨΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δείτε και εδώ το video από τα εγκαίνια: https://youtu.be/oJX3LtSaZCk