Δωρεάν υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης σε παιδιά,εφήβους και άτομα με αναπηρία.Δήλωση Συμμετοχής-Αιτήσεις

2021-07-17

Για την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου για την αναπηρία στην Ελλάδα και γενικότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, στόχο μας αποτελεί η ίδρυση και λειτουργία Πρότυπων Συμπεριληπτικών Ερευνητικών Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης σε κάθε νομό της Ελλάδος. Με τη συμπλήρωση 50 ή 100 ενδιαφερόμενων ωφελούμενων στη πόλη σας κατασκευάζονται εντός δύο μηνών υπερσύγχρονα κέντρα συμπεριληπτικής εκπαίδευσης. Για δηλώσεις συμμετοχών και επαγγελματικής συνεργασίας μπορείτε να καλέσετε την πρόεδρο του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ « Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗ» κα Μπεκιάρη Όλγα Ρόζμαρι στο τηλέφωνο 6944290111.

Τα πρότυπα Συμπεριληπτικά Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης ΜΕΑ « Εφυραίος Άθλος» ,«Μεσσήνιος Άθλος» , «Λακεδαιμόνιος Άθλος» και «Αρκάδας Άθλος» και οποιουδήποτε άλλου νομού, σας προσκαλούν να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» έτους 2021-2022 , το οποίο χρηματοδοτείται μέσω ΕΣΠΑ και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης σε παιδιά, εφήβους και άτομα με αναπηρία. Το πρόγραμμα διαρκεί 11 μήνες (από 1 Σεπτεμβρίου έως 31 Ιουλίου) με δωρεάν μετακίνηση από και προς το κέντρο και αφορά παιδιά από 5 έως 18 ετών και ενήλικες ανεξαρτήτως ηλικίας με πιστοποίηση αναπηρίας άνω του 67% (Γνωμάτευση ΚΕΠΑ ή απόφαση από Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή). Τα 4 πρότυπα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης λειτουργούν σε δύο βάρδιες, μία βάρδια πρωινή 6:00 με 14:00 για τους ενήλικες και μία βάρδια απογευματινή 14:00 με 22:00 για τους ανήλικους.

Είναι σημαντικό οι δικαιούχοι να έχουν υποβάλλει τη φορολογική τους δήλωση για το έτος 2020 εγκαίρως, πριν την έναρξη των αιτήσεων.

Οι αιτήσεις αναμένονται να ξεκινήσουν αρχές Ιουλίου (η ακριβής ημερομηνία θα αναρτηθεί σε επόμενη δημοσίευση) καιυποβάλλονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ www.eetaa.gr ή στο paidikoi.eetaa.gr («Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων»)

Η διαπίστευση για την υποβολή της αίτησης γίνεται με τη χρήση κωδικών-διαπιστευτηρίων της ΓΓΠΣΔΔ (κωδικοί TaxisNet) αποκλειστικά της αιτούσας, έχουσας την επιμέλεια και όχι με τους κωδικούς του/της συζύγου/συντρόφου με σύμφωνο συμβίωσης ή άλλου προσώπου.

Περισσότερα εδώ:https://speakfreely.gr