ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Δωρεάν «ξύδι» για τα μηδενιστικά «τρολ» που ενοχλήθηκαν από τον αγιασμό των Rafale!

2022-01-21

Bγήκαν στη φόρα οι έχοντες αντιχριστιανικά κόμπλεξ να αυθαδιάσουν κατά του αγιασμού που έγινε στα Rafale, άλλα φροντίσαμε να μοιραστεί δωρεάν ξύδι για να το ξεπεράσουν... 

Και τι ανοησία δεν γράφτηκε χθες από τα γνωστά και τα άγνωστα «τρολ» με αφορμή τoν αγιασμό των μαχητικών αεροσκαφών Rafale που έγινε στη βάση της Τανάγρας. Όλα τα αντιχριστιανικά συμπλέγματα βγήκαν στη φόρα και έγιναν ένα πελώριο βουνό βλακείας, με αναρτήσεις που μιλούσαν για... «θεοκρατία», «Ιράν», «πατρίς - θρησκεία - οικογένεια», «σκοταδισμό», «ευλογία ενός όπλου που σκοτώνει» και άλλα πολλά «μαργαριτάρια».

Πέραν του ότι αναγκαζόμαστε να θυμίσουμε τα αυτονόητα, πως σε αυτή τη χώρα (είτε αρέσει σε κάποιους - είτε όχι) η επικρατούσα θρησκεία είναι η Ορθοδοξία και η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών πιστεύουν σε αυτήν, θα πρέπει να μπούμε στη διαδικασία να απαντήσουμε και στους βασικούς βλακώδεις ισχυρισμούς.

Είναι το λιγότερο κουταμάρα να ισχυρίζεται κάποιος πως ο ιερέας αγιάζει το αεροπλάνο για να... σκοτώσει πιο πολλούς. Ουδεμία σχέση έχει η Ορθοδοξία με ευλογία πολέμων και θανάτων. Ο σκοπός του αγιασμού είναι από τη φύση του ειρηνικός. Βεβαίως αν μια ξένη χώρα αποφασίσει να επιτεθεί, οφείλεις να προστατέψεις τον λαό σου απαντώντας ανάλογα. Άλλα άλλο να προκαλείς τον πόλεμο και άλλο να αμύνεσαι για να προστατέψεις τη χώρα σου.

Τo αεροπλάνο αγιάζεται, όπως αγιάζεται και ένα σπίτι, ένα σχολείο, ένα γραφείο, ένα αυτοκίνητο, μια μηχανή, ένα πυροσβεστικό ή αστυνομικό όχημα. Δηλαδή ζητείται η χάρη του Θεού για σκοπούς ευλογίας και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ των ανθρώπων, των χώρων και των μηχανημάτων από ατυχήματα, δυστυχήματα και κάθε αρνητική επήρεια.

Αγιάζεται το εργαλείο της δουλειάς ενός πιλότου που καθημερινά ρισκάρει τη ζωή του στους αιθέρες για εμάς, για να προστατέψει την εδαφική ΜΑΣ ακεραιότητα. Όταν βρεθεί μόνος του στο πιλοτήριο του αεροπλάνου και κάνει επικίνδυνες αναχαιτίσεις για να υπερασπιστεί τα δικά ΜΑΣ τομάρια, δεν θα τον βοηθήσει το κάθε «τρολάκι» του διαδικτύου που σαχλαμαρίζει από την άνεση του καναπέ του, άλλα μόνο η σκέψη του προς τον Θεό.

Τώρα, αν δεν πιστεύουν κάποιοι στη δύναμη του αγιασμού ή στη βοήθεια του Θεού, είναι δικό τους θέμα, άλλα οφείλουν να σεβαστούν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των συμπολιτών τους, αλλιώς είναι απολίτιστοι και κοινωνικοί ρατσιστές.

Και απαντώντας στις βλακείες περί... «Ιράν» και «Τεχεράνης», ας ενημερωθούν λίγο καλύτερα οι ταλαίπωροι μηδενιστές. Ο αγιασμός σε ένοπλες δυνάμεις γίνεται σε πολλές εκσυγχρονισμένες χώρες του χριστιανικού κόσμου, άλλα ακόμα και σε άλλες θρησκείες και υπερσύγχρονα κράτη όπως η Ιαπωνία, όπου βλέπουμε εικόνες με ιερείς του Σιντοϊσμού να ευλογούν αεροπλάνα:

Bγήκαν στη φόρα οι έχοντες αντιχριστιανικά κόμπλεξ να αυθαδιάσουν κατά του αγιασμού που έγινε στα Rafale, άλλα φροντίσαμε να μοιραστεί δωρεάν ξύδι για να το ξεπεράσουν... 

Μεσαίωνας και στην Ιαπωνία ε; Κοίτα κάτι πράγματα...

Ας κρατήσουν λοιπόν το στόμα τους κλειστό οι είρωνες του πληκτρολογίου ή ας απασχοληθούν με κάτι πιο προοδευτικό όπως το να κοιτάξουν τις μηνιαίες προβλέψεις του... ωροσκόπου τους. Εφόσον αυτοί που διακινδυνεύουν τις ζωές τους στον ελληνικό ουρανό επιθυμούν πνευματική βοήθεια από την ευλογία του αγιασμού, δεν θα τους υποδείξει κανένα εμπαθές «τρολ» το τι θα κάνουν και πως θα το κάνουν. Η γνώμη των ξινισμένων περισσεύει.

Αν δεν δίνουν δεκάρα για την προστασία της χώρας τους και την ευλογία του Θεού, τουλάχιστον να αφήσουν ήσυχους αυτούς που δίνουν. Σε καλό θα τους βγει, γιατί αύριο - μεθαύριο οι πιλότοι θα προστατέψουν ακόμα και αυτούς που σήμερα αυθαδιάζουν εναντίον τους...

Πηγή:

https://www.sportime.gr/extratime/koinonia/dorean-xidi-gia-ta-midenistika-trol-pou-enochlithikan-apo-ton-agiasmo-ton-rafale/

googlecb95eb597669a27b