ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Δωρεά από Γρ. Δημητριάδη και Γ. Σταμάτη,ενα νέο σετ από μπάλες ποδοσφαίρου και μπότσια στον Σύλλογο Ελλήνων Παραολυμπιονικών

2022-06-28

Ο Σύλλογος Ελλήνων Παραολυμπιονικών ευχαρίστησε θερμά τους δυο τους για τη δωρεά, αναφέροντας τα εξής σε ανάρτηση:

''Σήμερα παραλάβαμε σετ από μπάλες Μπότσια και μπάλες Ποδοσφαίρου, δωρεά του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού, κου Γρηγόρη Δημητριάδη, και του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, κου Γιώργου Σταμάτη. Η δωρεά αυτή θα αξιοποιηθεί για το Πρόγραμμα «Παραολυμπιακή Εκπαίδευση στα Σχολεία» του Συλλόγου μας, γεγονός που θα καταστήσει ευκολότερη και απολεσματικότερη τη δράση μας, αφού θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε αθλητικό υλικό στα σχολεία. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κος Δημητριάδης και ο κος Σταμάτης στέκονται δίπλα μας, αρωγοί στις προσπάθειές μας.
Βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό μας, συμβάλλοντας στην προαγωγή του Παραολυμπιακου αθλητισμού και ιδεώδους, καθώς και στη συμπερίληψη των αθλητών με αναπηρία.
Ως σύλλογος Ελλήνων Παραολυμπιονικών, λοιπόν, εκφράζουμε για τους ανθρώπους αυτούς, τις θερμές μας ευχαριστίες για την υλική και ηθική  υποστήριξη στο έργο μας''.

Δείτε την ανάρτηση εδώ:

https://www.facebook.com/paraolympionikes/photos/a.149143386708066/560039875618413