ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Δεν ήθελα να βλάψω την Καρολάιν» δήλωσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

2022-04-12

Άφωνο άφησε το ακροατήριο ο 34χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με την δήλωση που έκανε για την στυγερή δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Όταν ρωτήθηκε από την Πρόεδρο του Δικαστηρίου για την κατηγορία που αντιμετωπίζει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δήλωσε ότι δεν ήθελε να βλάψει τη σύζυγο του. Ο άνθρωπος που στραγγάλισε την 20χρονη σύζυγό του δίπλα στο μωρό τους, που έπαιξε θέατρο μέχρι να αποκαλυφθεί και να ομολογήσει ο ίδιος ότι είναι ο δολοφόνος της, είπε με απίστευτο κυνισμό ότι ακόμα την αγαπάει...

Κατηγορούμενος: Κυρία Πρόεδρε, δεν είχα σκοπό να βλάψω την σύζυγο μου, την αγαπούσα και την αγαπάω όσο τίποτα άλλο, αυτό δεν αλλάζει από την μέρα που την γνώρισα.

Πρόεδρος: Για την ψυχική σας κατάσταση, επιμένετε στη θέση σας ότι βρισκόσασταν σε βρασμό ψυχικής ορμής;

Κατηγορούμενος: Ναι δεν υπήρχε σκοπός προμελέτη, κέρδος ή οφελος από εμένα από αυτήν την πράξη.

Στην έναρξη της δίκης η πρόεδρος επισήμανε πως είναι πολύ δύσκολο να εξασφαλιστούν δικάσιμοι για την υπόθεση καθώς νομικός εκπρόσωπος φιλοζωικού σωματείου δήλωσε κώλυμα για την συνεδρίαση της προσεχούς Πέμπτης.

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://www.newsit.gr/ellada/dolofonia-sta-glyka-nera-den-ithela-na-vlapso-tin-karolain-dilose-o-mpampis-anagnostopoulos/3504978/?utm_medium=Referral&utm_source=Inarticle


googlecb95eb597669a27b