ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΥΘΟΙ-Άρθρο του κ.Γιάννη Μαραγκούλη

2022-02-14

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ -ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΥΘΟΙ ...

 Οι μύθοι ,λοιπόν δεν λέγονται χωρίς λόγο. Οι κατασκευαστές τους είναι ψύχραιμοι, για να μην πούμε ψυχρόαιμοι. Και μας το αποδεικνύουν καθημερινά οι αριστεροί σύντροφοι που με μία εριστική και απερίφραστη κομματική επιδρομή στρατευμένων επιχειρούν να μιλήσουν την δική τους γλώσσα του λαού. Μέσα από την επιχείρηση καθαρά χέρια που πατρονάρουν, μέσα από ένα νέο βρώμικο 89 που θέλουν να δημιουργήσουν, ένα είναι ολοφάνερο ότι ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται σε ένα ασφυκτικό πολιτικό αδιέξοδο .

Και το γεγονός ότι προσπαθεί να δημιουργήσει ένα τεχνητό κλίμα σκανδάλων που αφορούν την κυβέρνηση, να στοχοποιήσει και να στιγματίσει πρόσωπα της φιλελεύθερης παράταξης , να παίξει με την ακρίβεια- πρέπει ωστόσο να παρθούν και άλλα μέτρα κοστολογημένα- επιβεβαιώνεται η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ, να πιστεύει ότι απευθύνεται σε λαό λωτοφάγων και το θράσος να επιδιώκει να οικειοποιηθεί εξεταστικές επιτροπές και πορίσματα της Δικαιοσύνης για να αποκομίσει πολιτικό όφελος.

Για ποιά βαθέματα της Δημοκρατίας μας μιλάει η αριστερή παρέα όταν η ίδια συνεχώς μιλά για εκλογές χωρίς να έχει την πολιτική στοιχειώδη ευαισθησία ότι ο λαός την επέλεξε στην αντιπολίτευση και όλα θα έρθουν στην ώρα τους καθώς και η ανάλογη πληρωμή.. Μάλλον μιλούν για την δική τους αριστερή δημοκρατία! Είναι σαφές πλέον ότι έχουμε να κάνουμε με μία παρατεταμένη προεκλογική περίοδο , με ένα Πρωθυπουργό που δεν βιάζεται αφού ακόμα έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει και ένα ΣΥΡΙΖΑ που αγωνιά για το μέλλον του έχοντας σε απόσταση αναπνοής το ανακαινισμένο ΚΙ.ΝΑΛ.

Με μία κυβέρνηση που κατά μέτωπο βλέπει την καθημερινότητα και μία αντιπολίτευση που μας οδηγεί στο πισωγύρισμα με μία ξεθωριασμένη και πολυμεταχειρισμένη άνευ ουσίας επιχειρηματολογία. Με ένα Κυριάκο Μητσοτάκη που ενώνει στην πράξη ,δεν είναι τυχαίο πόσα στελέχη έχει εντάξει στο κυβερνητικό σχήμα που δεν ανήκουν στην Νέα Δημοκρατία, και ένα Αλέξη Τσίπρα που διχάζει αφού ακόμα δεν έχει ενηλικιωθεί πολιτικά και διακατέχεται από την παθογένεια του ρεβανισμού και την εμμονή της εξουσίας. Με ένα ψηφιακό κράτος που επιζητά την ανάπτυξη για όλους , να σταθεί στα πόδια της χωρίς λεφτόδεντρα και δανεικά, το αυτονόητο για ένα υγιές οικονομικό σύστημα και μία αξιωματική αντιπολίτευση που το μόνο που κάνει είναι να τάζει ασύστολα παροχές με αυξημένες δόσεις προκειμένου να προσεταιριστεί όσο το δυνατό μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων και των αναποφάσιστων συμπολιτών μας. Με έναν Κυριάκο Μητσοτάκη που διεκδικεί το αύριο του τόπου με τόλμη ,σύνθεση και ευελιξία και ένα επονομαζόμενο ηγέτη της Αριστεράς που με ικανότητα χαμαιλέοντα αλλάζει συνεχώς χρώματα για να παραπλανήσει ψηφοφόρους...

 Όσοι προοδευτικοί και δημοκρατικοί δεν τους «πήραν χαμπάρι» μέχρι και το 2019 ποτέ δεν είναι αργά για να τους καταλάβουν!!!!

Γιάννης Μαραγκούλης