ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ ΒΒΒ: Με εξαιρετική επιτυχία και πλήθος κόσμου η εκδήλωση με θέμα «Πόλεμος στην Ουκρανία & Γεωπολιτικές Εξελίξεις»(VIDEO +PHOTOS)

2022-04-12

Η εκδήλωση,πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και συμμετοχή επίσημων προσκεκλημένων αλλά και φίλων της παράταξης, που τίμησαν με την παρουσία τους, την εκδήλωση με θέμα «Πόλεμος στην Ουκρανία & Γεωπολιτικές Εξελίξεις» με ομιλητές τους εξαιρετικούς Άγγελο Συρίγο Υφυπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων αρμόδιο για θέματα Ανώτατης Εκπαίδευσης και αναπληρωτή καθηγητή του Διεθνούς Δικαίου και της Εξωτερικής Πολιτικής και τον Δημήτρη Καιρίδη, Βουλευτή Βορείου Τομέα και καθηγητή Διεθνών Σχέσεων,με συντονιστή της συζήτησης τον δημοσιογράφο Πέτρο Κασιμάτη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος , ο Βουλευτής της Αν. Αττικής Οικονόμου Βασίλης, , ο Βουλευτής Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Αττικής Νίκος Πέππας , οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Δημήτρης Γεωργιάκος, η Βίκυ Σφήκα, Μαίρη Κανέλλου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Διονύσης Γεωργουλόπουλος,ο Γενικός Συντονιστής κομματικών οργανώσεων Αττικής Νέας Δημοκρατίας Πιλιλίτσης Λεωνίδας, η Πρόεδρος ΔΕΕΠ Βορείου & Ανατολικής Αττικής Βανίτα Σωφρόνη, η Ά επιλαχούσα Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Βάσω Κόλλια η Πρόεδρος Οργανισμού Λιμένος Λαυριού Ιωάννα Κουλουβράκη, η Τομεάρχης Νοτίου Τομέα ΝΔ Μαριάννα Μαυραγάνη καθώς και πολλά κομματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ακολούθησαν βραβεύσεις στους προσκεκλημένους από τον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ ΒΒΒ Νικόλαο Μακρή.

Στην ομορφη εκδήλωση, ηταν φυσικά παρών και το agiosdimitriosnotia.com και την αποθανάτισε με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και video.

Δείτε φώτο εδώ:

Δείτε video εδώ:

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΧΑΨΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ