ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Διαδικτυακη εκδήλωση με τίτλο «ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καπνίσματος

2021-05-31

 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καπνίσματος που έχει καθιερωθεί στις Μαΐου κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με τίτλο «ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ» που θα προβληθεί για πρώτη φορά στο διαδικτυακό κανάλι του YouTube "ΒΙΚΥ ΝΤΟΥΛΙΑ" τη Δευτέρα 31 Μαΐου στις 20:00.

Αγραπίδου Μαρία / χειρουργός Οδοντίατρος
Αγραπίδου Μαρία / χειρουργός Οδοντίατρος

Η εκδήλωση έχει ως στόχο την διαφορετική προσέγγιση των βλαβερών συνεπειών του καπνίσματος μέσα από διάφορες ειδικότητες. Εκτός από την ιατρική άποψη και τις επικίνδυνες και ακίνδυνες βλάβες για την ζωή του καπνιστή, θίχτηκε το θέμα από κοινωνική, νομοθετική, καλλιτεχνική και αθλητική πλευρά.

Το κάπνισμα λοιπόν μέσα από την ατομικοψυχολογικές και κοινωνικοπολιτισμικές καταβολές μέσα από το πέρασμα του χρόνου, Το κάπνισμα μέσα από το μοντέλο του "ωραίου" στο θέατρο, Πόσο επηρεάζει το κάπνισμα την αισθητική των δοντιών μας και την υγεία μας, Πώς επηρεάζει το τσιγάρο τις φωνητικές χορδές, Άσκηση και κάπνισμα, Η σπουδαιότητα διακοπής του καπνίσματος. Η σπουδαιότητα διακοπής του καπνίσματος. O Αντικαπνιστικός νόμος και συνέπειες στην εφαρμογή του ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν από όλους.

Ο Δήμος Καλλιθέας εκπροσωπήθηκε από την Αντιδήμαρχο Υγείας κα Πάσχου Άννα, η οποία απεύθυνε χαιρετισμό από τον Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Κάρναβο Δημήτρη και μας μίλησε για τα ιατρεία διακοπής καπνίσματος του Δήμου.

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ:

Χαιρετισμός από τον Γιάννη Καλλιάνο, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα της Β' Αθηνών. Παρουσιαστή μετεωρολογικών δελτίων, μαθηματικό και πολιτικό.

  • Άννα Πάσχου / Αντιδήμαρχος Υγείας - νοσηλεύτρια

«Η σπουδαιότητα διακοπής του καπνίσματος»

  • Αγραπίδου Μαρία / χειρουργός Οδοντίατρος

« Πόσο επηρεάζει το κάπνισμα την αισθητική των δοντιών μας και την υγεία μας»

Δειτε εδω το video https://www.youtube.com/watch?v=g2oVioYz7M8&t=1s

Περισσοτερα εδω: https://speakfreely.gr/

Η παρουσίαση έγινε από την Βίκυ Ντούλια (Ηθοποιός & Διαφημίστρια).

 ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Agrapidoudentalclinic.gr Speakfreely.gr

 Ntoulia Advertising Agency Mymoschato.gr

 Σωτήρης Photo & Video 

Τα γυρίσματα έγιναν στο Οδοντιατρείο της Μαρίας Αγραπίδου στην Καλλιθέα Αττικής 

googlecb95eb597669a27b