ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Δείτε τα αποτελέσματα της μεγάλης δημοσκόπησης και τι άποψη εχουν οι Νεοδημοκράτες για την κυβέρνηση-Γραφήματα

2022-05-09

Την ακρίβεια θεωρεί ως το μεγαλύτερο πρόβλημα η συντριπτική πλειοψηφία των Νεοδημοκρατών, όπως αναδεικνύεται στη μεγάλη δημοσκόπηση που εκανε το site μας.

Παράλληλα, στη δημοσκόπηση αναδεικνύεται οτι τα μέτρα κατά της ακρίβειας και για τις τιμές τις ενέργειας θα πρέπει να ειναι αμεσα αλλά και ταυτόχρονα εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση.

Οσον αφορά, τον αγαπημένο υπουργό πρώτος ειναι ο Αδωνις Γεωργιάδης με μικρή διαφορά από τον δευτερο Κυριάκο Πιερακάκη,ενώ τρίτος ερχεται ο Ν΄κος Δένδιας.

Στο ερώτημα,εάν πριν τις εκλογές πρέπει να γίνει ανασχηματισμός, οι απαντήσεις ειναι μοιρασμένες με οριακή πλειοψηφία του ΟΧΙ.

Τέλος, στο ερώτημα ποιόν αλλο υπουργό θα θέλατε στην Κυβέρνηση, ξεχωρίζουν τα ονόματα των Βαρβιτσιώτη Μιλτιάδη, Αννας Καρμανλή, Βασίλη Οικονόμου, Χρυσοχοίδη Μιχάλη, Κώστα Κατσαφάδου, Ιάσονα Φωτήλα, Κεφαλογιάννη Ολγας, Ντόρας Μπακογιάννη, Νικήτα Κακλαμάνη, Βασίλη Διγαλάκη, Κων/νου Κυρανάκη, Στέφανου Γκίκα, Ιωάννη Πασχαλίδη, Μάξιμου Χαρακόπουλου, Μανούσου Βολουδάκη, Θεόδωρου Ρουσόπουλου, Μάριου Σαλμά,  Δημήτρη Καιρίδη, Δημήτρη Αβραμόπουλου, Ιωάννη Παππά, Γιώργου Κωτσήρα, ενώ αρκετοί εμπιστευονται την κρίση του Πρωθυπουργού. 

Δείτε εδώ ολα τα αποτελέσματα καθώς και τα γραφήματα.