ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Χριστίνα Τσιλιγκίρη: Η Διοίκηση του ΣΕΦ ευχαριστεί την ομάδα ''Save your Hood'' για την δράση καθαρισμού του παραλιακού μετώπου του Σ.Ε.Φ.

2022-02-01

 Η κα.Χριστίνα Τσιλιγκίρη ευχαρίστησε με αναρτησή της στο διαδίκτυο,την ομάδα εθελοντών ''Save your Hood'' για την δράση της ανεβάζοντας μάλιστα και τις αντίστοιχες φωτογραφίες.

Αναλυτικά η αναρτησή της: 

''Η Διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας θέλει να ευχαριστήσει την ομάδα εθελοντών Save your Hood για την δράση καθαρισμού του παραλιακού μετώπου του Σ.Ε.Φ. Βρισκόμαστε στο πλευρό τέτοιων ενεργειών και συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην υλοποίηση τους. Με γνώμονα πάντοτε το περιβαλλοντικό πρόσημο του Σταδίου, τείνουμε χείρα φιλίας σε αξιέπαινες προσπάθειες και οργανώσεις με εθελοντικό χαρακτήρα. Στο άμεσο μέλλον είμαστε σίγουροι πως αυτό θα καταστεί ξανά εφικτό ''Save Your Hood'' 

Να σημειωθεί,οτι λόγω των έντονων καιρικών φαινόμενων των τελευταίων ημερών, είχαν ως αποτέλεσμα την εκβολή πολλών φερτών υλικών , από την θάλασσα. Πλέον, η κατάσταση της παραλίας αποκαταστάθηκε μέσα από τη συντονισμένη προσπάθεια της χθεσινής ημέρας.Το αποτέλεσμα της δράσης ήταν η συγκέντρωση περίπου 20.000 λίτρων (124 σακούλες) σκουπιδιών, από περίπου 70 εθελοντές.Αποτελεί, ακόμα, μία δράση καθαρισμού της παραλίας, με τη Διοίκηση και Διεύθυνση του Σταδίου να αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την αισθητική και περιβαλλοντική εικόνα του Σταδίου.Το "παρών" έδωσαν η Πρόεδρος και ο Αναπληρωτής Συντονιστής Διευθυντής του Σ.Ε.Φ., κκ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη και Δημήτριος Μπαρδάκας, καθώς και το μέλος του Δ. Σ. του Σταδίου, κ. Χρήστος Πλάκας.Repost @sef_stadium ...#SEF_Stadium #SEF #ToSEFallazei #DestinationSEF #SaveYourHood( Christina Tsiligkiri ) 

Δείτε τις φώτο σύροντας εδώ: