Χαρδαβέλλας για Γεννηματά: Σε 10 λεπτά κατέρρευσε

2021-11-05

«Δεν έχω γνωρίσει τον πατέρα μου, σχεδόν δεν έχω γνωρίσει τη μάνα μου, έχω κάψει το φιλμ της παιδικής μου ζωής»

Για τη Φώφη Γεννηματά, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο Κώστας Χαρδαβέλλας. «Η Φώφη έδωσε μια πολύ σκληρή μάχη για 14 χρόνια. Αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε. Σκέψου ότι μέσα σε 10 λεπτά κατέρρευσε» τόνισε ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Η δημιουργία της οικογένειας μου ήταν καταλυτική. Ήμουν ένας τύπος μπαρόβιος, αλητάμπουρας, χαρτοπαίκτης. Όταν παντρεύτηκα μαζεύτηκα», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε για την απόφασή του να αποσυρθεί από τα μεγάλα κανάλια, την περιπέτεια με την υγεία του και τα νούμερα τηλεθάσης που καθόρισαν τη ζωή του.

«Ήθελα κάποια στιγμή να ησυχάσω από την αγωνία της AGB. Όλα αυτά τα χρόνια ξυπνάω και κοιμάμαι με την αγωνία του νούμερου. Γι΄αυτό πήγα σε περιφερειακό κανάλι, για να ηρεμήσω λιγάκι.Τα νούμερα τηλεθέασης μου καθόριζαν τη ζωή. Αν ήταν καλά ήμουν ευτυχισμένος, αν δεν ήταν καλά ήμουν δυστυχισμένος» είπε.

Όσο για το αν έχει εκτεθεί για να κάνει νούμερα; «Ναι, πάρα πολύ και πολλές φορές. Έκανα πράγματα στην τηλεόραση που δεν έπρεπε να τα κάνω. Έχω κάνει κίτρινα θέματα και κάποιες φορές σκέφτομαι αυτές τις στιγμές και νιώθω άσχημα και λέω ότι δεν θα το ξαναέκανα ποτέ», παραδέχτηκε.

Περισσότερα εδώ:

https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/7976132/chardavellas-gia-gennimata-se-10-lepta-katerrefse