ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Αττική Οδός: Αποζημίωση μόνο με «απόδειξη» πληρωμής και φωτογραφίες από τον αποκλεισμό

2022-02-06

Η εταιρεία διαχείρισης της Αττικής Οδού «άνοιξε» την πλατφόρμα καταχώρησης στοιχείων προκειμένου οι εγκλωβισμένοι της κακοκαιρίας «Ελπίς» να λάβουν την αποζημίωση των 2.000 ευρώ.

Το carandmotor.gr «αποκλείστηκε» στην Αττική Οδό τις προηγούμενες μέρες, λόγω του ισχυρού χιονιά που έπληξε την πρωτεύουσα και ταλαιπώρησε χιλιάδες οδηγούς που παρέμειναν εγκλωβισμένοι για ώρες στον απόλυτο παγετό.

Σήμερα, η εταιρεία ξεκίνησε τη διαδικασία με την οποία θα δοθεί η αποζημίωση των 2.000 ευρώ σε όσους εγκλωβίστηκαν αβοήθητοι για ώρες. Όπως καταγράψαμε, η πλατφόρμα είναι αρκετά εύκολη στο χειρισμό της και απαιτεί βασικά στοιχεία του ενδιαφερόμενου προκειμένου να γίνει η πρώτη αξιολόγηση όσων θα διεκδικήσουν το παραπάνω ποσόν.

Σημειώστε, επίσης, πως εντός της διαδικασίας, θα σας ζητηθούν το αποδεικτικό πληρωμής ή ο αριθμός του e-pass (εξαιρούνται όσοι πέρασαν όταν ήταν ανοιχτές οι μπάρες) αλλά και φωτογραφίες από το σημείο που ακινητοποιηθήκατε. Ευτυχώς που είχαμε αρκετές ώρες στη διάθεσή μας και βγάλαμε αρκετές...είναι το δικό μας σχόλιο.

Τέλος, θα θέλαμε να σημειώσουμε πως, στη δική μας περίπτωση τουλάχιστον, μετά από δύο μέρες που πήραμε το «εγκλωβισμένο» όχημά μας, δώσαμε τα στοιχεία μας σε περιπολικό της Τροχαίας που ήταν εκεί, σε αντίθεση με άλλους οδηγούς που απομάκρυναν τα αυτοκίνητά τους χωρίς την παρουσία κάποιου αρμόδιου. Μένει να δούμε πως και πόσο χρόνο θα πάρει η ταυτοποίηση των περιστατικών που δικαιούνται - όντως - την αποζημίωση των 2.000 ευρώ.

Η διαδικασία

Οι ενδιαφερόμενοι θα αφού μπουν στην ιστοσελίδα της Αττικής Οδού θα πρέπει να κάνουν κλικ στη δεξιά πλευρά στο στοιχείο «Χιονόπτωση 24.1.2022» και να ακολουθήσουν τα εξής βήματα: 

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://www.carandmotor.gr/nea/attiki-odos-apozimiosi-me-apodeixi-pliromis-kai-fotografies