ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

ΑΣΟΕΕ: Εισέβαλλαν στο Πανεπιστημιακο Ίδρυμα και επιχείρησαν να κατεδαφίσουν τοίχο- Σε έξι συλλήψεις προχώρησε η ΟΠΚΕ

2022-01-13

Εισέβαλλαν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο με οικοδομικά εργαλεία και επιχείρησαν να κατεδαφίσουν τοίχο ενώ σε παρέμβαση της ΕΛΑΣ ακολούθησαν συλλήψεις

Κι ενώ την επικαιρότητα απασχολεί η υπόθεση του αναπληρωτή καθηγητή στο ΟΠΑ, σε συνέχεια των περιστατικών ακραία βίας που επιβάλει η μειοψηφία στο χώρο των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν (12/01) για άτομα που επιχειρούσαν να γκρεμίσουν τοίχο εντός του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος. 

Πληρώματα της Άμεσης Δράσης και περιπολία της Κρατικής Ασφάλειας μετέβησαν στο χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου και προχώρησαν σε έξι συλλήψεις, ενω στην κατοχή τους κατασχέθηκαν σφυριά και ηλεκτρικά τρυπάνια.

Όπως διακριβώθηκε πρόκειται για φοιτητές. Οι τρεις έχουν αναφορά σε δρασεις του "χώρου" . Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στην Κρατική Ασφάλεια και σε βάρος τους έχει σχηματισθεί ποινική δικογραφία και πρόκειται να παραπεμφθουν στον Εισαγγελέα.

Πηγή:

https://www.nantiareport.gr/asoee-eisevallan-sto-panepistimiako-idryma-kai-epicheirisan-na-katedafisoyn-toicho-se-exi-syllipseis-prochorise-i-opke/


googlecb95eb597669a27b