ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

ΑΣΕΠ: Νέα προκήρυξη για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

2021-09-05

Στα «σκαριά» νέα μεγάλη προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 416 μόνιμες προσλήψεις στα καταστήματα κράτησης όλης της χώρας

Προς δημοσίευση οδεύει άλλη μία μεγάλη προκήρυξη του ΑΣΕΠ που θα αφορά 416 μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Συγκεκριμένα η νέα προκήρυξη 9Κ/2021 του ΑΣΕΠ, η οποία αναμένεται να σταλεί το προσεχές διάστημα στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση, θα αφορά την πλήρωση με μόνιμο προσωπικό, των καταστημάτων κράτησης όλης τη χώρας.

Το προσχέδιο της προκήρυξης σχεδιάστηκε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και έχει σταλεί στο ΑΣΕΠ για να πάρει «σειρά» έκδοσης.

Μάλιστα, σύμφωνα με έγγραφο του ΑΣΕΠ, η νέα προκήρυξη 9Κ/2021 θα αφορά το Κατάστημα Κράτησης Δράμας για την πλήρωση 188 θέσεων ΔΕ κατηγορίας και για τα Καταστήματα Κράτησης όλης της χώρας για την πλήρωση 228 θέσεων ΔΕ κατηγορίας.

Μόνιμες προσλήψεις και στο υπουργείο Παιδείας

Παράλληλα, έτοιμη προς αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, και η νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ που θα αφορά την πρόσληψη 287 μόνιμών υπαλλήλων σε φορείς που υπάγονται στο υπουργείο Παιδείας, καθώς και στην Κεντρική Διοίκησης του υπουργείου.

Οι 287 μόνιμες θέσεις που θα προκηρύξει το ΑΣΕΠ θα κατανέμονται στο υπουργείο Παιδείας, την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών καθώς στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης.

Περισσότερα εδώ:

https://www.alfavita.gr/ergasia/356863_asep-nea-prokiryxi-gia-ypoyrgeio-prostasias-toy-politi