ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Αρνητές εμβολίων με βομβιστικές επιθέσεις στην Γερμανία σχεδίαζαν την ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος !!

2022-04-15

Δεκάδες συλλήψεις μελών της εξτρεμιστικής οργάνωσης «United Patriots» - Τα μέλη είχαν συγκεντρώσει παράνομα όπλα και νάρκες - Ήθελαν να εξαπολύσουν και βομβιστικές επιθέσεις με στόχο την ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος

Οργάνωση αρνητών του κορωνοϊού σχεδίαζε την απαγωγή του Γερμανού υπουργού Υγείας Καρλ Λάουτερμπαχ και βομβιστικές επιθέσεις με στόχο την ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα «Bild».
Αλλά οι γερμανικές αρχές έδρασαν έγκαιρα και αποτελεσματικά πιάνοντας στον...ύπνο τους επίδοξους απαγωγείς του 59χρονου Σοσιαλδημοκράτη Λάουτερμπαχ.
Η αστυνομία του κρατιδίου Ρηνανίας - Παλατινάτο ανακοίνωσε ότι πέρασε σήμερα χειροπέδες σε μέλη της συγκεκριμένης ομάδας αρνητών της Covid.
Πρόκειται για μέλη της εξτρεμιστικής οργάνωσης «United Patriots» («Ενωμένοι Πατριώτες»), που είχαν ενορχηστρώσει την «Επιχείρηση Klabautermann» (από το όνομα ενός προστάτη των ναυτικών) συγκεντρώνοντας παράνομα όπλα και νάρκες.
Συλλήψεις και κατασχέσεις ανακοίνωσε η Γενική Εισαγγελία του Κόμπλεντς
Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η Γενική Εισαγγελία του Κόμπλεντς ανακοίνωσε ότι, έπειτα από έρευνες που διήρκεσαν εβδομάδες, συνελήφθησαν πέντε άτομα και κατασχέθηκαν ήδη δέκα Καλάσνικοφ, πιστόλια και νάρκες, ράβδοι χρυσού, ασημένια νομίσματα και 12.000 ευρώ. Επιπλέον, κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα.
Εκτός από την απαγωγή του Γερμανού υπουργού Υγείας, εκπρόσωποι της Εισαγγελίας και της αστυνομίας, δήλωσαν ότι, η οργάνωση των αρνητών εμβολίων σχεδίαζε βομβιστικές επιθέσεις και άλλες πράξεις βίας, με στόχο την πολύωρη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, η οποία με τη σειρά της θα προκαλούσε συνθήκες εμφυλίου πολέμου και τελικά ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος στη χώρα.

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://www.protothema.gr/world/article/1233089/germania-arnites-emvolion-shediazan-tin-apagogi-tou-upourgou-ugeias-karl-laouterbah/

googlecb95eb597669a27b