ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Από την κωμωδία του… λαϊκισμού στην τραγωδία «ΣΥΡΙΖΑ επί Κολωνώ»

2022-10-31

Η αξιωματική αντιπολίτευση επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση για τη διαρροή του ονόματος του εμπλεκόμενου μέλους του στην υπόθεση της 12χρονης, το όνομα του οποίου εξαφάνισαν από κάθε δημόσια προβολή του κόμματος προστατεύοντάς τον, απαιτώντας παράλληλα τη δημοσιοποίηση όλων των υπολοίπων ονομάτων!

Αν κάτι προστέθηκε σε όσα δυσώδη έχουν, μέχρι στιγμής, εκλυθεί από τη βορβορώδη υπόθεση του Κολωνού είναι και το τι μπορεί να σημαίνει ένα συγκεκριμένο είδος λαϊκισμού. Ενα είδος που δεν είναι απλώς χυδαίο, αλλά εχθρεύεται βασικές αρχές της δημοκρατίας, της συνύπαρξης με την αντίθετη άποψη, τον ίδιον τον πολιτικό πολιτισμό.

Η αποκάλυψη ότι εντός της λίστας των ανθρώπων που είχαν επικοινωνία με το 12χρονο παιδί από τον Κολωνό βρισκόταν και ένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ξανάφερε στην επιφάνεια τους χειρισμούς του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εις βάρος της ΝΔ και των ψηφοφόρων της με αφορμή την κομματική ιδιότητα που διέθετε ο εκ των πρωταγωνιστών Ηλίας Μίχος.

Καμπάνια χυδαιότητας

«Οι αρχές αφού καθυστέρησαν στην ανακοίνωση των στοιχείων των δύο συλληφθέντων για τον βιασμό ενός 12χρονου παιδιού, θολώνουν τα νερά για τους 213 υποψήφιους βιαστές του. Το ερώτημα είναι απλό: ποιους καλύπτουν και δεν δίνουν τα στοιχεία στη δημοσιότητα ώστε να δώσουν τη δυνατότητα της αναγνώρισης στο θύμα και σε άλλα ενδεχόμενα θύματα; Δεν χωράνε άλλες καθυστερήσεις και υπεκφυγές - όπως έγινε στην περίφημη υπόθεση Λιγνάδη. Ας το γνωρίζουν αυτό οι αρχές, ο αρμόδιος υπουργός και η κυβέρνηση συνολικά».

Δείτε περισσότερα εδώ

googlecb95eb597669a27b