ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Απίστευτος διασυρμός Πολάκη από την Αραμπατζή σχετικά με τη μήνυση που του κατέθεσε για συκοφαντία

2022-04-13

Τον απόλυτο διασυρμό βίωσε σήμερα το πρωί στη Βουλή ο βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, εξ αφορμής ενός ακόμη αιτήματος άρσης της βουλευτικής του ασυλίας, από τα δεκάδες που έχουν κατατεθεί εναντίον του.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συζήτησης για την άρση ασυλίας του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως έπειτα από τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε εις βάρος του η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Αραμπατζή, ο Παύλος Πολάκης με προκλητικό τρόπο επιτέθηκε κατά της κα. Αραπατζή λέγοντας πως χρησιμοποίησε μία πληροφορία η οποία είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο όπου αναφερόταν ότι η κα. Αραπατζή είχε καταδικαστεί για μη πληρωμή ασφαλιστικών εισφορών σε εργαζόμενούς της.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πήρε το λόγο και προκάλεσε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας επί διακυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ να άρει τη βουλευτική ασυλία του ώστε να την πάει στα δικαστήρια λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Γιατί δεν την ζητάτε λοιπόν σήμερα αντρίκια, τίμια και λεβέντικα την άρση της ασυλίας σας να πάτε να με ξεφτιλίσετε στο δικαστήριο; Γιατί δεν καταφεύγετε στη δικαιοσύνη για να με "πάτε αίμα" όπως είπατε;»

«Γιατί κρύβεστε δυο μέτρα άντρας, δυο μέτρα άντρας πίσω από την ασυλία σας; Τι φοβάστε;»

Η κα. Αραπατζή επισήμανε πως ενώ οι ίδιες οι μηνύτριές της παραδέχθηκαν στο δικαστήριο πως δεν υπήρχε δόλος και η ίδια είχε αθωωθεί, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης του Αλέξη Τσίπρα, τέσσερα χρόνια μετά την αθώωσή της προχώρησε στη κατασυκοφάντησή της φέρνοντας ως δικαιολογία πως δεν ήξερε να μυρίσει τα νύχια του για να γνωρίζει την έκβαση της δικαστικής υπόθεσης.

Για την ιστορία, η Βουλή υπερψήφισε την άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη, με 158 ψήφους υπέρ και 102 κατά.

googlecb95eb597669a27b