ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Απίστευτο σκηνικό στην Λεωφόρο Αγίου Δημητρίου: πρώην Αντιδήμαρχος κ νυν υποψήφιος ήθελε να διασχίσει ανάποδα την υπό κατασκευή Λεωφόρο με το αυτοκινητό του και επικαλέστηκε την ιδιότητα του σε παρατήρηση των αντίθετα διερχόμενων οδηγών !!!

2022-08-02

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε,στην Λεωφόρο Αγίου Δημητρίου με γνωστό πρώην Αντιδήμαρχο της πόλης μας.

Σύμφωνα με την ανάρτηση,του κ.Φαλιέρου Κωνσταντίνου προέδρου του ΘΟΠΑ Αλίμου,ο γνωστός πρώην Αντιδήμαρχος , στο ύψος του γηπέδου που το κομμάτι αυτό της λεωφόρου έχει μονοδρομηθεί λόγω έργων,κατευθυνόταν ανάποδα τη λεωφόρο κ μάλιστα είχε κ την απαίτηση να κάνουν κ πίσω οι κανονικά διερχόμενοι στην  Λεωφόρο,για να περάσει .Σε ερώτηση του κ.Φαλιέρου τι θέλει,με θράσος κ ανέδεια του είπε να κάνει πίσω,λέγοντας του....ξέρεις ποιος είμαι εγώ?

Η υπό κατασκευή Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου
Η υπό κατασκευή Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου
Ο Κωνσταντίνος Φαλιέρος προέδρος του ΘΟΠΑ Αλίμου
Ο Κωνσταντίνος Φαλιέρος προέδρος του ΘΟΠΑ Αλίμου

Η προκλητική,αυτή συμπεριφορά του πρώην Αντιδήμαρχου,εξόργισε τον κ.Φαλιέρο που με την αναρτησή του καυτηρίασε το γεγόνος,λέγοντας οτι πρέπει ως πολίτες πόσο μάλλον κ ως δημοτικοί σύμβουλοι να δίνουν το καλό παράδειγμα.

Η ανάρτηση οπως ηταν φυσικό, σχολιάστηκε με καυστικά σχόλια κατά του πρώην Αντιδημάρχου και βέβαια η στάση του,καταδικάζεται και από την σελίδα μας και η αποψή μας συντάσεται με την ανάρτηση του κ.του κ.Φαλιέρου Κωνσταντίνου...

Δείτε την ανάρτηση του κ.Φαλιέρου Κωνσταντίνου προέδρου του ΘΟΠΑ Αλίμου :