ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Ανοιχτή Επιστολή του κ.Χρήστου Πρεκετέ πρός τους Δημότες Αγίου Δημητρίου

2021-11-06

Μέσω ανάρτησής του στα social media ο επικεφαλής της παράταξης "Νέα Πνοή Προπτική" Χρήστος Πρεκετές στέλνει Ανοιχτή Επιστολή Στους Δημότες Αγίου Δημητριου για τα οσα εγιναν στην έκτακτη συνεδρίαση για την επικαιροποίηση της μελέτης της Λ. Αγίου Δημητριου.

Συγκεκριμένα, ο κ.Χρήστος Πρεκετές αναφέρει:

Ανοιχτή Επιστολή Στους Δημότες Αγίου Δημητριου ....

Αγαπητοί συνδημότες,

Ο χαρακτηρισμός λίβελος ναζιστικης κοπής,υστερικο και μισσαλοδοξο υβρεολόγιο , θα ήταν πολύ ανεκτικός και επιεικής για το κείμενο που δημοσιεύθηκε προ ολίγων ωρών από την Δήμαρχο στον απόηχο της καταρράκωσης της αξίας της ψήφου των δημοτικών συμβούλων με το ...ανεπανάληπτο hi five μεταξύ αντιδημάρχου της δημοτικής αρχής με την τεως δημοτική σύμβουλο της παράταξης μου στο 3:42:00 του βίντεο της έκτακτης συνεδρίασης για την επικαιροποίηση της μελέτης της Λ. Αγίου Δημητριου.

Εκεί φαίνεται σε όλο της το μεγαλείο η χαρα της Δημοτικης Αρχης που αυτή η καθοριστική Λευκή ψήφος θα επιφέρει οικονομική ασφυξία στους επαγγελματίες της Πόλης μας. Και αυτή καθαυτή η στιγμή θα μείνει χαραγμένη ως ονειδος που ευτελίζει την Αυτοδιοικητική ζωή της πόλης μας. Η Δήμαρχος ανύπαρκτη πολιτικά,απούσα από την καθημερινότητα της πόλης μας, που μας λοιδωρεί στο βίντεο ακόμη και για την διαμόρφωση της οδού Πατμου που αγνοεί η ίδια ακόμη πως έχει κλίμακες χάριν δημιουργίας φρούδων εντυπώσεων , έμπλεη των προσωπικών της κόμπλεξ καταφέρεται με εμφανές μενος κατά της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ...για τον Άγιο Δημήτριο αλλά και συμπασσης της Αντιπολίτευσης ,αυτοαναγορευόμενη σε δικαστή και εισαγγελέα που δικάζει και καταδικάζει ,απειλεί έμμεσα με ιταμο και τραμπούκικο τρόπο. Την πραγματική σκοπιμότητα όλων αυτών δεν θα την μάθουμε ισως ποτε καθώς η ίδια λεκτικά περιορίζεται σε ηρωικά τσιτατα αριστεροαναχωρητων.

Η στρεβλά διαμορφούμενη λοιπόν Λ. Αγίου Δημητριου ας γίνει τουλάχιστον το έναυσμα κάθαρσης της αυτοδιοικητικής ζωής τη πόλης μας και το 2023 ας γίνει το έτος που όλοι μαζί οι υγιως σκεπτόμενοι δημότες θα πετάξουμε την δημοτική αρχή με την πολιτική της δυσοσμία στον σκουπιδοντενεκε της αφάνειας και της ανυποληψίας.

Προς το παρόν με κύμβαλα αλαλάζοντα ας αναφωνήσουμε όλοι :άξιος ο μισθός σου ...παμμεγιστε Δήμαρχε .... 

googlecb95eb597669a27b